آریا بانو
طرز تهیه دسر لایه ای لیوانی
يکشنبه 30 تير 1398 - 00:48:40
آریا بانو -
طرز تهیه دسر لایه ای لیوانی
مواد لازم برای لایه زعفرانی دسر لیوانی :
شیر 1 پیمانه
شکر 100 گرم
آرد ذرت 2 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1 قاشق چایخوری
زعفران 1 قاشق مرباخوری
کره 50 گرم

طرز تهیه لایه زعفرانی دسر لیوانی :
شیر را با شکر و آرد ذرت و یک عدد زرده تخم مرغ و وانیل و زعفران مخلوط کرده و با همزن دستی خوب بزنید (توجه داشته باشید که با همون همزن دستی روی حرارت مداوم هم بزنید با قاشق گلوله می شود) تا مواد مخلوط شوند و روی حرارت بگذارید و مداوم هم بزنید وقتی به غلظت رسید از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کرده و همزده تا کره داخل مواد ذوب شود و بعد داخل لیوان بریزید سریع این کار را بکنید چون این دسر زود می بندد.
حالا لایه دوم
مواد لازم برای لایه دوم دسر لیوانی :
شیر 2 پیمانه
وانیل 1 قاشق چایخوری
شکر 170 گرم
آرد ذرت 4 قاشق غذاخوری
کره 50 گرم

طرز تهیه لایه دوم دسر لیوانی :
شیر و دو عدد زرده و وانیل و شکر و آرد ذرت را خوب مخلوط کنید و مقداری رنگ خوراکی ژله ای بنفش به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و مدام همزده تا غلیظ شود و از روی حرارت بردارید و کره بریزید و بعد روی لایه زعفرانی ریخته و تزیین کنید. من مقداری از همان مایه زعفرانی را با رنگ بنفش داخل قیف بریزید و با ماسوره تزیین کردم.
پ.ن می توانید از هر رنگ دلخواه دیگری استفاده کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته


http://www.banounews.ir/fa/News/176309/طرز-تهیه-دسر-لایه-ای-لیوانی
بستن   چاپ