آریا بانو
دستور تهیه گلاب جامون شیرینی هندی ها
دوشنبه 27 شهريور 1396 - 10:24:08 AM
بدونیم - آشپزی
بانو نیوز - شیرینی گلاب جامون در حالت عادی با پودر شیر درست میشه اما شما می تونید با نان هم این شیرینی خوشمزه هندی رو درست کنید.
مواد لازم:
3 عدد نان تست نصف پیمانه آب ¼ پیمانه شکر 1/3 پیمانه شیر روغن
شیرینی هندی گلاب جامون
ابتدا کناره های نان تست را جدا کنید.
شیرینی هندی گلاب جامون
1/3 پیمانه شیر را داخل ظرفی بریزید و نان را داخل آن قرار بدهید. سپس نان را له کرده و با فشردن شیر اضافی را از نان بگیرید.
شیرینی هندی گلاب جامون
شیرینی هندی گلاب جامون
سپس نان ها را داخل مخلوط کن بریزید و چند ثانیه مخلوط کنید.
شیرینی هندی گلاب جامون
خمیر زده شده را داخل ظرفی بریزید و توپک های کوچک با آن درست کنید. هنگام درست کردن توپک ها زیاد فشار ندهید چون شیرینی کمی سفت می شود.
شیرینی هندی گلاب جامون
نصف پیمانه آب را داخل ظرفی بریزید و ¼ پیمانه شکر به آن اضافه کنید. و بعد روی گاز بجوشانید تا کمی غلیظ شود. غلظت آن باید به قدری باشد که وقتی امتحان می کنید انگشت ها را به هم بچسباند.
شیرینی هندی گلاب جامون
روغن را داخل تاوه داغ کنید. سپس توپک ها را داخل روغن بریزید تا در شعله ملایم گاز سرخ شود. وقتی رنگ آن متمایل به قهوه ای شد از تاوه در بیاورید. اگر شعله گاز زیاد باشد قسمت بیرونی زود سرخ می شود و داخل آن نپخته می ماند.
شیرینی هندی گلاب جامون
بعد از این که توپک ها سرخ شدند آن ها را داخل شیره ای که درست کرده اید قرار بدهید. شیره باید ولرم باشد نه داغ نه سرد. توپک ها باید به مدت 1 الی 2 ساعت داخل شیره بمانند تا زمانی که سایز آن ها کمی بزرگ تر شود.
شیرینی هندی گلاب جامون
اکنون شیرینی جامون آماده است. اگر دوست داشتید روی آن را با بستنی وانیلی تزئین کرده و بعد میل کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/17790/دستور-تهیه-گلاب-جامون-شیرینی-هندی-ها
بستن   چاپ