آریا بانو -
راهنماییهای مفید برای آدمهای بوگندو!
k ٥
١٤
خراسان / بوی باقالی گندیده،
شیر فاسد و ماهی مرده برایتان آشناست؟ احتمالا وقتی در اتوبوس یا مترو ایستادهاید و نفر کناریتان دستش را بالا میبرد تا میله را بگیرد به مشامتان رسیده یا وقتی کفشتان را در میآورید و وارد خانه میشوید یا شاید هم وقتی رفیقتان یک غذای چرب با سیر و ترشی فراوان نوش جان کرده و حالا با شما قرار گذاشتهاست.
این بوهای چندشآور را میشود بهراحتی ضربه فنی کرد و قرار نیست فکر کنیم «خب دیگه کاریش نمیشه کرد» و ولش کنیم به امان خدا.
آداب معاشرت اجتماعی میگوید اگر قرار است بعد از ساعتهای زیاد که پایتان در کفش بوده به
منزل کسی بروید باید یک جوراب اضافی همراهتان باشد تا بوی باقالی پخته از شما متصاعد نشود.
زمانی که دل،
روده و معدهتان خوراکیِ درخواستیشان سیر و
پیاز است، میتوانید بعد از میل کردن این خوراکیهای معطر، از فرمول «مسواک و خوشبوکننده دهان» استفاده کنید.
انواع قرصهای نعناعی و دارچینی و آبنباتهای کوچک برای خوشبو کردن دهان در داروخانهها وجود دارد و شما به کمک آنها میتوانید بعد از خوردن سیر و
پیاز به زندگی عادی برگردید.
در فصلهای گرم سال لباسهای کاملا نخی کمک میکند تا کمتر عرق کنید و بوی ماهی مرده نگیرید.
لباسهای نخی و گشاد با رنگهای روشن بهترین انتخاب برای تابستان هستند اما فقط این کافی نیست، یک اسپری خوشبوکننده کوچک میتواند ناجی اطرافیان شما از بوی دستمال نمدار کپکزده باشد (خودتان متوجه نیستید اما دقیقا بوی دستمال نمدار کپک زده میگیرید).
بوها در بهداشت اجتماعی افراد خیلی مهم هستند و یادتان باشد که یکی از ویژگیهایی که اطرافیان، شما را با آن به یاد میآورند بوی خوب یا بد شماست.
نویسنده: مریم ملی