آریا بانو
ذائقه ها/ توپک گوجه فرنگی با لوبیا و پنیر معرکه میشه
چهارشنبه 16 مرداد 1398 - 14:37:26
آریا بانو -
ذائقه ها/ توپک گوجه فرنگی با لوبیا و پنیر معرکه میشه
٤١٧
٠
خراسان / چی لازم دارم:
روغن زیتون – به میزان لازم
پیاز ریز خرد شده – یک عدد
سیر - 4 حبه
گوجه فرنگی رسیده و خرد شده - 600 گرم
سرکه - یک قاشق غذاخوری
دارچین – کمی
جعفری ریز خرد شده – یک پیمانه
پونه کوهی خشک شده – کمی
پنیر فتا - 100 گرم
نعناع یا شوید خردشده – یک پیمانه
آرد – 150 گرم
بیکینگ پودر – یک قاشق غذاخوری
روغن برای سرخ کردن – به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه تازه– کمی
چطور بپزم:
روغن زیتون را در یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. پیاز خرد شده و نصف سیر را اضافه و 5 دقیقه سرخ کنید تا نرم شود.
100 گرم گوجه فرنگی له شده را به همراه سرکه ، دارچین ، نیمی از جعفری و پونه کوهی خشک به مواد اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید ​​تا یک سس غلیظ به دست بیاید .لوبیا را با نمک و فلفل بپزید سپس از روی حرارت بردارید و روی آن پنیر فتا خرد کنید. در یک کاسه بزرگ ، باقی مانده گوجه فرنگی له شده ، سیر و جعفری را با هم مخلوط و سبزی ها را به آن اضافه کنید تا طعم مواد به خورد هم برود.
آرد و بیکینگ پودر را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید و آن ها را به آرامی درون مخلوط گوجه فرنگی بریزیدتا خمیری شکل شود .روغن را در یک قابلمه بزرگ با حرارت متوسط داغ کنید سپس یک قاشق غذاخوری خمیر را در تابه بریزید تا هر دو طرف حدود 2 دقیقه سرخ و طلایی شود. توپک های نامنظم را همراه با لوبیای گرم و سس میل کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/181975/ذائقه-ها--توپک-گوجه-فرنگی-با-لوبیا-و-پنیر-معرکه-میشه
بستن   چاپ