آریا بانو -
شیرینی ها/ کاپ
کیک آلبالویی
k ١.٣
١
ستاره / مواد لازم
تخم مرغ 2 عدد
آرد 1 پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
روغن 1/2 پیمانه
شیر 1/4 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
آلبالوی بدون هسته و آردپاشی شده به میزان لازم
لیمو ترش تازه 1 عدد
روش تهیه
فر را روی حرارت 160 درجه سانتیگراد گرم کنید.
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و در دو ظرف جداگانه بریزید. زرده و سفیده را جداگانه بزنید تا زرده، روشن و کشدار شود و سفیده، پف کند و فرم بگیرد.
روغن مایع و
شیر را به زرده اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
آرد، بیکینگ پودر و وانیل را مخلوط کرده و الک کنید، سپس به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کرده و دورانی هم بزنید.
سفیده تخم مرغ را در دو سه مرحله به مخلوط فوق اضافه کرده و مجددا دورانی هم بزنید.
آب لیمو را بگیرید،
پوست آن را به صورت ریز رنده کنید و سپس آب و
پوست لیمو را به مایه
کیک اضافه کرده و مخلوط کنید.
قالبهای کاپ
کیک را چرب کرده و آرد بپاشید، سپس 1/3 حجم قالبها را از مایه
کیک پر کنید.
روی سطح مایه کیک، یک ردیف آلبالوی بدون هسته بچینید و 1/3 دیگر حجم قالبها را با مایه
کیک پر کنید.
قالبهای کاپ
کیک را به مدت 25-20 دقیقه در فر قرار دهید تا کاپ کیکها بپزند و طلایی شوند.
نکته: زمان پختن کاپ
کیک آلبالویی به فر شما بستگی دارد؛ بنابراین پس از 15 دقیقه، پخته شدن کاپ کیکها را با یک خلال
دندان چک کنید و در صورت نیاز، زمان بیشتری به پختن آن اختصاص دهید.