آریا بانو -
ذائقه ها/ همبرگری لذیذ و جدید بدون گوشت!
٤٦
٠
خراسان / همبرگر هویج را بخاطر
ویتامین و مواد معدنی که در هویج وجود دارد توصیه میکنیم درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. در ادامه قصد داریم دستورالعمل تهیه این همبرگر خوشمزه را به عزیزان آموزش دهیم با ما همراه باشید.
چی لازم دارم:
هویج
پوست کنده و رنده شده - 600 گرم
پودر پایریکا – یک قاشق چای خوری
پودر زیره سبز- یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه - به میزان لازم
روغن زیتون – به میزان لازم
پودر سوخاری – 100 گرم
جعفری خرد شده - کمی
آب لیمو – یک عدد
پنیر رنده شده پارمسان – 60 گرم
کنجد – 50 گرم
پنیر توفو – 50 گرم (در صورت تمایل)
مواد سس
آواکادو – یک عدد (در صورت دسترسی)
گوجه فرنگی – 100 گرم
آب لیمو - یک عدد
پودردانه گشنیز- کمی
تربچه - 6 عدد
سرکه – یک قاشق غذاخوری
نمک – به مقدار لازم
عسل – یک قاشق چای خوری
چطور بپزم:
هویج را در فر 180 درجه سانتی گراد به همراه کمی نمک، پاپریکا و
روغن زیتون با فویل بپوشانید تا کبابی شود.
توفو، جعفری، لیمو، کنجد و بقیه مواد را در یک ظرف مناسب مخلوط و هویجهای کبابی شده را به مواد اضافه کنید و درغذاساز به خوبی هم بزنید. پودر سوخاری و کمی
روغن زیتون اضافه کنید.
مواد را برای یک
ساعت دریخچال قرار دهید و سپس به صورت کتلت در
روغن سرخ کنید. (ممکن است نیاز به اضافه کردن یک تا دو تخم مرغ هم داشته باشید.)
برای تهیه سس همه مواد به جز عسل و سرکه و تربچه را مخلوط کنید و کنار بگذارید یا میتوانید به صورت قطعات ریز خرد کرده و به ساندویچ اضافه کنید.
تربچهها را نازک ببرید و در عسل و سرکه بخوابانید. زمان سرو روی نان ساندویچی قرار دهید. ساندویچ را با کاهو و کمی از سس و تربچه تزیین کنید.
هویج به دلیل میزان فراوان بتا کاروتنی که دارد مشهور است. این ریشه خوراکی یک منبع برتر
ویتامین A است به این ترتیب که یک فنجان هویج خرد شده 1069 میکروگرم از این
ویتامین به بدن میرساند.