آریا بانو
طرز تهیه مربای پوست نارنج خوش‌ عطر و لذیذ
شنبه 19 مرداد 1398 - 11:08:54
آریا بانو -
طرز تهیه مربای پوست نارنج خوش‌ عطر و لذیذ 2
٨٢٨
٠
ستاره / در این مطلب طرز تهیه مربای پوست نارنج با طعمی عالی و عطری دل‌انگیز برای شما آورده شده‌‌است.
مواد لازم
خلال پوست نارنج خشک 100 گرم
شکر 1 کیلو
آبلمیو 2 قاشق غذاخوری
آب 3 لیوان
دستور تهیه
ابتدا نارنج‌ها را بشویید، پوست آن‌ها را گرفته و به صورت خلال خرد کنید.
پوست نارنج‌ها را به مدت 3 ساعت در آب گرم بخیسانید.
مقداری آب در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید و اجازه دهید کاملا جوش بیاد.
سپس پوست نارنج‌ها را در آب جوش ریخته و اجازه دهید به مدت چند دقیقه جوش بخورد.
بعد از گذشت چند دقیقه، پوست نارنج‌ها را از آب بیرون آورده، آبکش کنید و با آب سرد به خوبی بشویید.
مجددا یک قابلمه را آب کنید، اجازه دهید بجوشد، خلال‌ها را در آن بریزید و بعد از چند دقیقه آبکش کنید. (این کار را 4 الی 5 بار تکرار کنید تا کاملا تلخی پوست نارنج از بین برود.)
در این مرحله شکر را با 3 لیوان آب درون ظرفی ریخته و روی حرارت گذاشته تا قوام بگیرد.
حال خلال‌های پوست نارنج را درون شهد ریخته و اجازه دهید بجوشد تا کمی غلیظ شود.
در انتها، 2 قاشق غذاخوری آبلمیو به مربا اضافه کنید و بعد از چند دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید.
اجازه دهید مربای شما کاملا سرد شود، سپس آن را در یک ظرف شیشه‌ای مناسب ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
نوش جان ...

نکته : در صورت تمایل، هنگام تهیه شهد، می‌توانید یک عدد دانه هل به آن اضافه کنید تا عطر و طعم بی‌نظیری به خود بگیرد. همچنین میزان شکر استفاده شده را بنا به ذائقه خود می‌توانید تغئیر دهید.
جالب است بدانید که پوست نارنج همانند میوه نارنج دارای خواص درمانی متعددی از جمله درمان افسردگی، تقویت قلب و تقویت معده است، بنابراین با مصرف این مربای خوش‌طعم و لذیذ می‌توانید از خواص و مزایای درمانی آن بهره ببرید.

http://www.banounews.ir/fa/News/182537/طرز-تهیه-مربای-پوست-نارنج-خوش‌-عطر-و-لذیذ
بستن   چاپ