آریا بانو
فواید نوشیدن چای زنجبیل زردچوبه
شنبه 19 مرداد 1398 - 11:25:03
آریا بانو - سلامانه: چای زنجیل زردچوبه یک نوشیدنی سالم، کم کالری و بدون کافئین است. کورکومین و جینجرول دو ماده فعال شناخته شده در چای زنجبیل زردچوبه هستند که از خواص ضد درد بهره می برند، از این رو، می توانند به تسکین درد در سراسر بدن کمک کنند. در ادامه با برخی فواید چای زنجبیل زردچوبه بیشتر آشنا می شویم:
محافظت از سلامت قلب
مطالعات متعدد نشان داده اند که عصاره های زنجبیل و زردچوبه توانایی کاهش سطوح کلسترول، در درجه نخست کلسترول بد (LDL) را دارند. کلسترول بد تا حد زیادی مسئول رسوب پلاک در سرخرگ ها و رگ های خونی است که می تواند خطر آترواسکلروز (تصلب شرایین) را افزایش داده و در نهایت خطر حملات قلبی و سکته های مغزی را افزایش دهد.
بهبود شناخت
ماهیت تقویت کنندگی مغز زنجبیل به خوبی مورد مطالعه قرار گرفته است و ترکیب منحصر به فرد آنتی اکسیدان های موجود در چای زنجبیل زردچوبه می تواند به تحریک فعالیت عصبی، افزایش تمرکز و کاهش رسوب پلاک بتا-آمیلوئید که می تواند به بیماری آلزایمر و زوال عقل منجر شود، کمک کند. همچنین، مطالعات نشان داده اند که زنجبیل خواص ضد التهاب را ارائه می کند که می تواند استرس اکسیداتیو را کاهش دهد. استرس اکسیداتیو می تواند خطر ابتلا به بیماری های مزمن را افزایش دهد.
خواص ضد درد
کورکومین و جینجرول دو ماده فعال شناخته شده در چای زنجبیل زردچوبه هستند که از خواص ضد درد بهره می برند، از این رو، می توانند به تسکین درد در سراسر بدن کمک کنند. این افزون بر خواص ضد التهاب این چای است که می تواند به تسکین درد مفاصل و ناراحتی های دیگر در ماهیچه ها و بافت های بدن کمک کند. شواهد نشان می دهند که زردچوبه در تسکین درد مفاصل مرتبط با آرتریت موثر عمل می کند.
تقویت سیستم ایمنی
چای زنجبیل زردچوبه از خواص ضد میکروب، ضد باکتری، ضد قارچ و ضدعفونی کننده بهره می برد که آن را به گزینه ای عالی برای کمک به سیستم ایمنی بدن انسان تبدیل می کنند. اگر از سیستم ایمنی ضعیفی برخوردار هستید و به راحتی بیمار می شوید، این چای گیاهی ممکن است به بهبود این شرایط کمک کند. در کنار مقابله با سرفه، سرماخوردگی و احتقان، ترکیب مواد قدرتمند در چای زنجبیل زردچوبه به تسریع روند بهبودی و از بین بردن عفونت های زمینه ای کمک می کند.
مراقبت از پوست
زردچوبه اغلب برای درمان شرایط پوستی، به ویژه آکنه و مشکلات التهابی، مانند سوریازیس و اگزما استفاده می شود. جینجرول موجود در چای زنجبیل زردچوبه نیز یک ترکیب ضد باکتری و آنتی اکسیدانی عالی است که از پوست در برابر عفونت محافظت می کند و همچنین به رشد سلول های جدید و پیشگیری از بروز نشانه های پیری، مانند چین و چروک ها و لکه ها کمک می کند.
کمک به گوارش
زنجبیل از خواص ضد التهاب قوی برخوردار است که به تسکین شرایط معده، کاهش حالت تهوع، و تقویت گوارش سالم کمک می کند. این ماده غذایی می تواند حرکت پریستالتیک را تحریک کرده و کرامپ و نفخ را کاهش دهد که می تواند به از بین بردن علائم یبوست نیز کمک کند. چای زنجبیل زردچوبه می تواند به بهبود سندرم روده تحریک پذیر، کولیت زخمی، بیماری بازگشت اسید معده به مری، و حتی زخم های معده نیز کمک کند.
مدیریت دیابت
پژوهشی که در نشریه the British Journal of Nutrition منتشر شد، نشان داد که زنجبیل و زردچوبه توانایی تنظیم قند خون را دارند و در کنار یکدیگر حتی کارایی بیشتری برای مدیریت علائم دیابت دارند. با حفظ تعادل سطوح گلوکز و انسولین، چای زنجبیل زردچوبه از افزایش و افت ناگهانی و خطرناک قند خون که می تواند برای بیماران مبتلا به دیابت یا آنهایی که در معرض خطر ابتلا به این بیماری قرار دارند، فاجعه بار باشد، پیشگیری می کند.

http://www.banounews.ir/fa/News/182697/فواید-نوشیدن-چای-زنجبیل-زردچوبه
بستن   چاپ