آریا بانو
مرغ آجری برای پذیرایی مجلسی
یکشنبه 20 مرداد 1398 - 8:17:13 AM
آریا بانو -

سرآشپز پاپیون / مواد لازم مرغ آجری
مرغ متوسط1 عدد
پیاز1 عدد
فلفل دلمه ای1 عدد
سیر2 حبه
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
آبلیموبه مقدار لازم
طرز تهیه
زمان تهیه 30دقیقه
زمان پخت 300دقیقه
1
شکم مرغو تمیز کنین و خوب بشورین.
2
زردچوبه و نمک و فلفل رو با مقداری آبلیمو به صورت خمیر دربیارین و تمام سطح مرغ و داخل شکمشو با این سس بپوشونین.
3
پیاز و سیر و فلفل دلمه ای رو داخل شکم مرغ بریزین و پاها و شکم مرغ و بال ها رو با نخ بدوزین تا باز نشه.
4
یه قابلمه ی بزرگ بردارین داخل قابلمه یه آجر بذارین و بعد یه تابه ی کوچیک تر روی آجر بذارین. جوری که تابه ی کوچیک کاملا داخل قابلمه ی بزرگ قرار بگیره و روی آجر باشه.
5
مرغو داخل تابه بذارین و زیر قابلمه رو روشن کنین تا نیم ساعت شعله زیاد باشه اما بعد شعله رو کم کنین و تا 5،6 ساعت اجازه بدین تا مرغ قشنگ آب بندازه و بپزه و برشته شه.
6
هیچ آب و روغنی نمیخواد این مرغ خودش یه عالمه آب میندازه که میتونین هر چند دقیقه یه بار آبشو روش بریزین.
7
وقتی هم که آبش کاملا بخار شد مرغ کاملا برشته میشه ولی دقت کنین که پوست مرغ کنده نشه و حتما با پوست باشه.
8
بسیار لذیذ و خوشمزه هست اما یکم زمان بره.

http://www.banounews.ir/fa/News/182929/مرغ-آجری-برای-پذیرایی-مجلسی
بستن   چاپ