آریا بانو
طرز تهیه نان فوگاس فرانسوی
يکشنبه 20 مرداد 1398 - 08:13:47
آریا بانو -

طرز تهیه نان فوگاس فرانسوی
مواد لازم برای خمیر ترش :
آرد نان 165 گرم
خمیرمایه فوری 1/4 قاشق چایخوری
آب 165 گرم

مواد لازم برای تهیه نان فوگاس :
آرد نان 335 گرم
خمیر مایه فوری 1/4 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
آب 185 گرم
زیتون سبز و سیاه + گوجه خشک 150 گرم
روغن زیتون 25 گرم
رب گوجه فرنگی 3/4 قاشق غذاخوری
* سبزی های معطر به مقدار لازم

* سبزی های معطر شامل آویشن، ترخون، ریحان، مرزنگوش، رازیانه و جعفری می باشد.
طرز تهیه خمیر ترش :
ابتدا آرد و آب و خمیر مایه فوری را مخلوط کنید و داخل یک ظرف در بسته بریزید و به مدت 2 ساعت استراحت دهید البته می توانید 8 ساعت هم استراحت بدهید.
طرز تهیه نان فوگاس فرانسوی :
خمیر ترش را با آب مخلوط کنید و به آرد و خمیر مایه اضافه کنید کمی که هم زدید نمک را در آخر اضافه کنید زمانی که بافت خمیرتان یکدست شد زیتون هسته گرفته شده و گوجه خشک شده و رب گوجه فرنگی و سبزی های معطر و روغن زیتون را به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر با مواد کاملا مخلوط شود.
سپس در یک ظرف قرار دهید یک کیسه روی ظرف بکشید به مدت 2 ساعت و نیم استراحت دهید سپس خمیر را به وزن 300 گرم چانه کنید و به مدت 20 دقیقه استراحت دهید بعد خمیر را به شکل مثلث باز کنید و با چاقو برش بدهید و به مدت 1 ساعت و نیم به خمیرتان در گرم خانه استراحت بدهید و بعد در دمای 180 درجه در طبقه وسط فر قرار بدهید جهت پخت حتما داخل فر یک ظرف آب گرم بگذارید و بعد از پخته شدن زمانی که داغ است روغن زیتون و نمک دانه درشت روی نان بزنید و نوش جان کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته


http://www.banounews.ir/fa/News/183081/طرز-تهیه-نان-فوگاس-فرانسوی
بستن   چاپ