آریا بانو -
افزایش خطر
چاقی با مصرف کم
میوه و
سبزی ٦٥٦
٠
ایسنا / میوهها و سبزیها به دلیل چگالی انرژی پایین و کالری کم نسبت به سایر مواد غذایی برای جلوگیری از اضافه وزن و
چاقی بسیار مناسب هستند.
مطالعات نشان داده است، در دو فردی که دریافت کالری یکسانی دارند، در فردی که میزان بیشتری
میوه و
سبزی مصرف میکند احتمال ثابت ماندن وزن یا کاهش وزن بیشتر است.
مصرف بیشتر
میوه و
سبزی از طریق رژیم غذایی بدون آنکه به کالری دریافتی روزانه اضافه کند، سلامتی بخش خواهد بود. همچنین مصرف
میوه و
سبزی از طریق رژیم غذایی
سالم با میزان کم قند، نمک و چربی به جلوگیری از افزایش وزن و
چاقی به عنوان عامل خطری مستقل برای بیمارهای غیرواگیر کمک میکند.
چاقی از علل عمده مقاومت به انسولین و ابتلا به دیابت نوع دو است که با مصرف
میوه و
سبزی میتوانیم این خطر را کاهش دهیم.
بنابر اعلام دفتر بهبود
تغذیه جامعه وزارت بهداشت،
میوه و سبزیجات منابع غنی از فیبر هستند که از اضافه وزن و
چاقی پیشگیری میکنند. این منابع غنی شامل ذرت، کلم بروکلی، تمشک، کاهو، کرفس، کدو تنبل، قارچ، مرکبات و سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج است.