آریا بانو -
با این مربا؛
ویتامین ذخیره کنید
k ٢.٦
٠
ایرنا / تابستان و هوای داغش هیچ نکته مثبتی هم که نداشته باشد، نمیشود از میوههای جذاب و رنگارنگش گذشت.
میوههای میتواند فرآوردههای متفاوتی مثل مربا، ترشی، کمپوت و .. داشته باشد. از مربا و گیلاس و گوجهسبز گرفته گرفته تا انجیر که به تازگی آمده و میتواند بهشکل مربا به سفره صبحانه اضافه شود. میوهای پر از
ویتامین که میتواند شما را از بیماریهای قلبی گرفته تا دیابت و
سرطان در امان نگه دارد. انجیر را میشود در فرآوردههای مختلف مانند آب انجیر، انجیر خشک، انجیر شکری و مربای انجیر مصرف کرد تا
ویتامین آن را در شکلهای مختلف به بدن تزریق کنیم.
حالا که
میوه انجیر به بازار آمده از خوردن آن غافل نشوید و انواع مختلفش را حتما در رژیم غذاییتان داشته باشید. میتوانید مربای آن را هم تهیه کنید تا مدت طولانیتری از این
میوه جذاب استفاده کنید.
مواد اولیه:
انجیر: 1 کیلوگرم
شکر: 700 گرم
آب: 1 لیوان
وانیل و گلاب: در حد یک قاشق چایخوری
طرز تهیه و دستور پخت:
1. ابتدا انجیرهای کوچک را انتخاب کنید و در یک قابلمه شکر و آب را بجوشانید و سپس انجیرها را اضافه کنید.
2. حدودا 20 دقیقه بگذارید انجیرها با حرارت کم بجوشد و وقتی نرم شدند وانیل و گلاب را اضافه کنید.
3. چند دقیقه دیگر اجازه دهید بجوشد و در صورت تمایل کمی زعفران دمکرده به آن اضافه کنید.