آریا بانو
حلوا زرده، دسر سنتی همدان
سه شنبه 22 مرداد 1398 - 13:38:06
آریا بانو -
حلوا زرده، دسر سنتی همدان
k ٢.٣
٠
سرآشپز پاپیون / مواد لازم حلوا زرده حلوای سنتی همدان
روغن آب کرده1 قاشق غذا خوری
گلاب و زعفرانبه مقدار لازم
نشاسته2 قاشق غذا خوری
شکر1 لیوان
تخم مرغ (زرده)10 عدد
طرز تهیه
زمان تهیه 10دقیقه
زمان پخت 40دقیقه
1
زرده تخم‌مرغ‌ها را جدا کرده و آنها را با چنگال هم بزنید تا یکدست شوند.
2
سپس شکر را اضافه کرده و آنقدر با دست یا هم زن با تخم‌مرغ‌ها بزنید تا مایه‌ای کاملاً صاف و یکدست به وجود آید.
3
حالا نشاسته را به مواد اضافه کنید و بعد از کمی هم زدن، گلاب و زعفران را به مخلوط بیفزایید.
4
مواد را کاملاً با هم ترکیب کنید تا یک دست باشند. حالا آنها را در قابلمه لعابی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
5
روی حرارت باید مواد را همچنان هم بزنید تا ته نگیرند. پخت حلوا زرده را تا وقتی که رد قاشق روی مواد بماند، ادامه دهید. بعد از پخت آن را از روی حرارت برداشته و با پودر پسته و نارگیل تزئین کنید.
سایر نکات حلوا زرده(همدان)
حلوازرده یکی از غذاهای سنتی استان همدان است که معمولاً در ماه رمضان بر سر سفره افطار دیده می‌شود. حلوازرده سوغات شهر همدان هم به شمار می‌آید.
این حلوا شباهت زیادی به شله زرد دارد اما مواد اولیه آن کاملا متفاوت است.
حلوازرده کمی سفت‌تر از فرنی است و هنگام قاشق زدن اندکی هم مانند حلیم کش می‌آید.
این دسر باید سرد سرو شود. با سفیده‌های باقیمانده از پخت این دسر می‌توانید یا شیرینی پفکی گردویی تهیه کنید یا مثل همدانی‌ها انگشت پیچ درست کنید

http://www.banounews.ir/fa/News/183399/حلوا-زرده،-دسر-سنتی-همدان
بستن   چاپ