آریا بانو -
k ١.٢
٠
آخرین خبر / مواد لازم:
آب هلو را 40 ثانیه گرم کنید و 15 گرم شکر و چند ورق ژلاتین و چند قطره رنگ
صورتی را مخلوط کرده در یخچال بگذارید تا ببندد، سپس 40 گرم تخم مرغ،65 گرم شکر و 2 گرم وانیل را هم زده و 175 گرم
شیر داغ را به آن اضافه کرده و روی گاز بگذارید و 10 گرم ورقه ژلاتین را در آن حل کرده و به خامه زده شده اضافه کنید و هم بزنید و یک لیوان رانی هلو را به مواد اضافه کنید و مخلوط کرده، سپس
کیک اسفنجی باریکی را در ته قالب گذاشته و یک لایه مواد را روی
کیک بریزید و بگذارید در یخچال کمی خودش را بگیرد و سپس مخلوط
صورتی رنگ را روی
کیک گذاشته و دوباره پر می کنید و بگذارید در یخچال چند
ساعت بماند.