آریا بانو
کیک هلو با ژله؛ عیدانه امروز ما
سه شنبه 22 مرداد 1398 - 13:38:08
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

k ١.٢
٠
آخرین خبر / مواد لازم:
آب هلو را 40 ثانیه گرم کنید و 15 گرم شکر و چند ورق ژلاتین و چند قطره رنگ صورتی را مخلوط کرده در یخچال بگذارید تا ببندد، سپس 40 گرم تخم مرغ،65 گرم شکر و 2 گرم وانیل را هم زده و 175 گرم شیر داغ را به آن اضافه کرده و روی گاز بگذارید و 10 گرم ورقه ژلاتین را در آن حل کرده و به خامه زده شده اضافه کنید و هم بزنید و یک لیوان رانی هلو را به مواد اضافه کنید و مخلوط کرده، سپس کیک اسفنجی باریکی را در ته قالب گذاشته و یک لایه مواد را روی کیک بریزید و بگذارید در یخچال کمی خودش را بگیرد و سپس مخلوط صورتی رنگ را روی کیک گذاشته و دوباره پر می کنید و بگذارید در یخچال چند ساعت بماند.

http://www.banounews.ir/fa/News/183403/کیک-هلو-با-ژله؛-عیدانه-امروز-ما
بستن   چاپ