آریا بانو
کیک عسلی لایه لایه برای سالگرد ازدواج
سه شنبه 22 مرداد 1398 - 13:38:14
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

k ٣
٠
آخرین خبر / مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد، شکر150 گرم، کره 100 گرم (به روش بن ماری با حرارت آب شود)، عسل 80 گرم، بکینگ پودر 5 گرم، آرد 450 گرم (مرحله مرحله ریخته و هم زنید)، بعد از مخلوط شدن و ورز دادن مواد آنها را به 8 تکه تقسیم کرده و خمیرها را استراحت داده و برش بزنید و به مدت 15 دقیقه با دمای 175 درجه بپزید.
خامه کیک:
خامه پرچرب 240 گرم، عصاره وانیل، پودر شکر 190 گرم، با همزن بزنید تا سفت شود و مقداری خامه ترش به آن اضافه کنید و بصورت لایه لایه روی برش های کیک پخته شده بمالید تا کیک کامل شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/183409/کیک-عسلی-لایه-لایه-برای-سالگرد-ازدواج
بستن   چاپ