آریا بانو
مرغ شکم پر مجلسی
سه شنبه 22 مرداد 1398 - 13:38:35
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

k ٤.٨
١
آخرین خبر / روش های مختلفی داره پخت این غذا که من اینجا یه روش رو میذارم براتون
مرغی که برای شکم پر انتخاب میکنید (یک هشتصد تا یک و نهصد )کیلوگرم باشه
مرغ رو تمیز کرده حدود یک ساعتی داخل و نمک میزاریم سپس دوباره خوب میشوریم
برای مواد داخل شکم یک عدد پیاز رو ریز خردکرده و با کمی روغن تفت میدیم تا سبک و طلایی بشه(سرخ نشه ) روغن زیتون یا روغن مایع نصف لیوان (من از مایع استفاده کردم ) ؛ گردو و دونه انار خشک ، کشمش از هرکدوم سه قاشق/ آلو چند عدد/ زردچوبه ونمک وفلفل وکمی‌دارچین ؛ همه مواد رو با هم قاطی میکنیم و اون رو داخل شکم مرغ میریزیم و با نخ و سوزن شکم مرغ میدوزیم، روغن وادویه با برس به مرغ میمالیم ومیگذاریم یخچال یک شب بمونه؛ تا مواد به خورد مرغ بره ومرغ مزه دار شه
صبح یک ماهی تابه نسبتا گود انتخاب میکنیم وچند ورق سیب زمینی/هویج/پیاز/فلفل دلمه ای/کف ش میچینیم ومرغ مزه دار شده روش میزاریم وبا برس آب وروغن ته قابلمه رو روش میمالیم ومیزاریم تو فر با دمای صدوهشتاد درجه طبقه وسط به مدت سه الی چهار ساعت ؛عزیزان به این نکته حتمااا توجه کنید هر نیم ساعت یکبار مرغ رو بیرون آورده وبا برس از روغن تهش روش میمالیم سبزیجاتی که زیر مرغ میزاریم باعث میشه زیر مرغ نسوزه این سبزیجات هم خیلی خوشمزه وکاراملی میشن بخصوص پیازش، بعضیا میگن مرغ حدود دوساعت پخته میشه ولی مرغ من حدود چهار ساعت تو فر بود تا مغز پخت شد اگه دیدید مرغ پخته و روش برشته نشده چند دقیقه گریل رو روشن کنید تا روش برشته شه (البته من روشن نکردم)بعداز پخت کامل نخ شکمشو بکشید ودربیارید وبعد به ظرف مورد نظر انتقال دهید مواظب باشید دست وبالش از جا کنده نشه یکطرف مرغ رو به ارومی بلند کنید وکفگیر بزرگ به زیرش ببرید وبلند کنید وبزارید رو ظرف مورد نظر
مرغ حتما با پوست باشه چون موقعی که پخته میشه خشک نمیشه موقع سرو پوستشو میکنی مرغ خیلی آبدار وخوشمزس
عزیزان برای پخت مرغ شکم پر از قبل فر رو روشن نکنید همزمان مرغ رو که میزارید توش فر رو روشن کنید تا کم کم شروع به پخت کنه
ورقه های سبزیجاتی که زیرش میزارید زیاد نازک نباشه چون حدود یک سانت باشه خوبه
میتونید به مواد داخل شکم بجای انار خشک یک قاشق رب انار بزنید

http://www.banounews.ir/fa/News/183425/مرغ-شکم-پر-مجلسی
بستن   چاپ