آریا بانو
ناهار/ دستور تهیه کباب چوبی دودی
چهارشنبه 23 مرداد 1398 - 13:50:14
آریا بانو -
ناهار/ دستور تهیه کباب چوبی دودی
٦٤٦
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
یک قاشق غذاخوری پاپریکا دودی
1.5 قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری پودر سیر
یک قاشق چایخوری پودر پیاز
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
یک کیلو و 400 گرم گوشت چرخ‌کرده مخلوط
16 عدد نان تورتیلا
چه جوری درست میشه:
در یک کاسه بزرگ، پاپریکا، نمک، پودر سیر، پودر پیاز و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. گوشت چرخ‌کرده را به کاسه اضافه کنید و با ادویه‌ها کاملا ورز دهید. سپس آن را به 24 گلوله تقسیم کنید. سطح گلوله‌های گوشتی را در دست صاف کنید تا 5 سانتی‌متر ضخامت داشته باشند.
سه عدد از آنها را در یک سیخ چوب بکشید. همین کار را با بقیه گوشت‌ها تکرار کنید. سپس آنها را به مدت 8 تا 10 دقیقه روی کباب‌پز بپزید تا کاملا پخته شوند.
این کباب‌ها را با نان تورتیلا برشته شده سرو کنید.
برای اینکه سیخ‌های چوبی نسوزند، 30 دقیقه پیش از کباب کردن آنها را در آب خیس کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/183698/ناهار--دستور-تهیه-کباب-چوبی-دودی
بستن   چاپ