آریا بانو
غذای اصلی/ خورش بامیه ایرانی
پنجشنبه 24 مرداد 1398 - 14:36:35
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٥٦٦
٠
آخرین خبر / مواد لازم:
بامیه: 300 گرم
گوشت خورشتی: 500 گرم
گوجه فرنگی: 6 عدد
پیاز بزرگ: 2 عدد
لپه: 3/4 پیمانه اختیاری
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
آب غوره، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران دمکرده: به مقدار لازم
طرز تهیه:
بامیه ها را بعد تمیز کردن برای یک ساعت داخل آب یخ قرار می دیم.
پیاز ها را نگینی ریز کرده و داخل روغن تفت می دیم، پس از کمی سبک شدن گوشت را اضافه و تفت می دیم، بعد از تغییر رنگ گوشت، لپه های خیس خورده، فلفل و زردچوبه را می ریزیم و تفت می دیم، پوره گوجه فرنگی را ریخته و هم می زنیم، شعله رو زیاد می کنیم تا آب پوره گوجه کشیده شود سپس رب گوجه فرنگی را اضافه و سرخ می کنیم و خورشت را با چهار لیوان آب حدود دو ساعت می پزیم.
بامیه ها را از آب یخ درآورده با دستمال یا پارچه خشک می کنیم و داخل روغن سرخ می کنیم.
پس از پخت گوشت و جا افتادن خورشت، نمک، زعفران دمکرده، آبغوره و بامیه ها را اضافه می کنیم و خورشت را برای نیم ساعت دیگر می پزیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
ریختن لپه داخل این خورشت به ذائقه شما بستگی داره و می توانید آن را حذف کنید.
بامیه ها را همانند فیلم تمیز کنید و سر آن ها را زیاد نگیرید که محتویات آن خارج‌ شود. چون باعث لزج شدن خورشت می شود.
موقع سرخ کردن بامیه ها به آرامی هم بزنید تا بدنه آنها صدمه نبینه.
بعد از ریختن بامیه ها داخل خورشت، دیگر خورشت را هم نزنید.
گذاشتن بامیه داخل آب یخ باعث کمتر شدن لزجی آن می شود.
نمک و آبغوره را طبق معمول بعد پخت گوشت اضافه کنید.
می توانید به جای آبغوره از آب لیمو ترش تازه استفاده کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/185364/غذای-اصلی--خورش-بامیه-ایرانی
بستن   چاپ