آریا بانو
آموزش تهیه ساندویچ جگرآرناووت
سه شنبه 29 مرداد 1398 - 21:29:42
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

k ٢.٢
١
آخرین خبر / مواد لازم:
جگر گوسفندی یا گوساله: 750 گرم
آرد: 1 کاسه
روغن سرخ کردنی
زیره
آویشن
نمک
پودر فلفل قرمز
😍مواد سالاد:
پیاز: 1 عدد
گوجه فرنگی: 1 عدد
جعفری: 1/2 دسته
نمک
سماق
😍مواد سس نان:
رب فلفل: 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 1 فنجان
جعفری خرد شده
طرز تهیه:
ابتدا جگر را شسته و خرد کنید و داخل ظرفی ریخته و رویش آرد بریزید و خوب آردپاشی کنید سپس داخل الک یا صافی توری بریزید تا آرد اضافی اش گرفته شود. داخل تابه مورد نظر روغن ریخته و روی حرارت بگذارید تا خوب داغ شود سپس جگر ها را سرخ کنید برای جلوگیری از چسبیدن جگر ها به یکدیگر هر از گاهی هم بزنید. 10 دقیقه سرخ کردنش کافیست. جگر سرخ شده را داخل ظرفی بریزید و تا داغ است نمک و ادویه ها را بهش اضافه کنید و هم بزنید.
از طرفی پیاز، گوجه فرنگی و جعفری را خرد کرده، نمک و سماق اضافه کنید و هم بزنید. برای سس داخل نان رب فلفل، جعفری خرد شده و روغن زیتون را مخلوط کرده از این سس روی نان مورد نظر بمالید و کمی نان را داخل تابه یا دستگاه تست حرارت دهید.
داخل نان جگر و سالاد پیاز ریخته و بپیچید و بقیه جگر و سالاد پیاز را داخل ظرف سرو ریخته و به این شکل هم می توانید سرو کنید.
نوش جان

http://www.banounews.ir/fa/News/187497/آموزش-تهیه-ساندویچ-جگرآرناووت
بستن   چاپ