آریا بانو
با کیک مرغ سفره تان را دلبرانه کنید
پنجشنبه 31 مرداد 1398 - 10:07:35
آریا بانو -
با کیک مرغ سفره تان را دلبرانه کنید
k ١.٧
٠
سرآشپز پاپیون / مواد لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
خیارشور ریز خرد شده1/2 لیوان
پیازچه خرد شده1 لیوان
جعفری خرد شده1 لیوان
گردو خرد شده1 لیوان
ماست خامه ای1/2 لیوان
سس مایونز1 لیوان
تخم مرغ پخته2 عدد
نان تست12 عدد
سینه‌ مرغ2 عدد
طرز تهیه
زمان تهیه 20دقیقه
1
سینه های مرغ را بپزید و ریش ریش کنید و به همراه تخم مرغ های پخته ریز خرد شده ، پیازچه خرد شده ، ماست خامه ای ، سس مایونز ، گردو خرد شده ، خیارشور ، نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید.
2
حاشیه های تیره رنگ نان تست را جدا کنید ، مقداری از نان های تست را کف سینی بچینید و مقداری از مواد روی ان بریزید و خوب پخش کنید و به همین ترتیب لایه بعدی را قرار دهید و در انتها نیز با یک لایه از سس کیک مرغ را بپوشانید.
3
پس از اتمام کار سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود
4
پس از این مدت از یخچال خارج کرده و با جعفری خرد شده ، مرغ پخته ، گوجه فرنگی گیلاسی ، ذرت ، هویج و هر چیزی که دوست دارید تزئین و سرو کنید.
سایر نکات کیک مرغ
مقدار موادی که استفاده میکنید بستگی به سلیقه خودتان دارد ، میتوانید بعضی مواد را کمتر و بعضی ها را بیشتر کنید اما دقت کنید که غلظت مواد باید همانند سالاد الویه باشد ؛ استفاده از تخم مرغ سلیقه ای میباشد.
میتونیم نون تست رو بعد از اینکه کناره هایش رو بریدیم به شکل مثلث ببریم و سالاد مرغ رو بین دو تکه از نونها قرار دهیم و روشو به دلخواه تزیین کرده و زیرشو کاغذ شیرینی قرار میدیم تا شکل شیرینی تر رو تداعی کنه به جای سالاد مرغ از سالاد الویه هم میتونیم استفاده کنیم
میتوانیم از نخود فرنگی و هویج و ذرت وشویدوغیره استفاده کنیم مواد کیک دلبخواهی است

http://www.banounews.ir/fa/News/188021/با-کیک-مرغ-سفره-تان-را-دلبرانه-کنید
بستن   چاپ