آریا بانو -
طرز تهیه
کیک کرامبل سیب
مواد لازم برای
کیک کرامبل
سیب :
آرد | 2 لیوان دسته دار فرانسوی |
تخم مرغ | 3 عدد |
کره | 100 گرم |
روغن مایع | 2 قاشق غذاخوری |
ماست شیرین | 2/3 لیوان |
شکر | 1 لیوان سرخالی |
تخم مرغ | 3 عدد |
بکینگ پودر | 1 قاشق سرصاف |
مواد لازم برای تهیه کرامبل :
سیب پوست کنده و اسلایس شده | 2 عدد |
بیسکوئیت ساقه طلایی | 1 بسته |
پودر دارچین | 1 قاشق غذاخوری |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
نسکافه فوری | 1 قاشق غذاخوری |
کره | 50 گرم |
طرز تهیه کرامبل :
ابتدا بیسکوئیت ها را پودر کنید و با بقیه مواد خشک مخلوط کنید سپس کره که به دمای محیط رسیده را با نوک انگشتانتان به خرد مواد بدهید یا داخل مخلوط کن بریزید.
سیب ها را اسلایس کنید و کنار بگذارید.
طرز تهیه
کیک کرامبل
سیب :
ابتدا کرده که به دمای محیط رسیده را با شکر 5-6 دقیقه هم بزنید سپس
روغن مایع را اضافه کنید بعد تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و هم بزنید سپس ماست اضافه کنید و دوباره هم بزنید آرد با بکینگ پودر الک کرده به مایع
کیک اضافه کنید.
داخل قالب را با
روغن چرب کنید و کف قالب کاغذ روغنی بگذارید نصف مواد
کیک را بریزید بعد
سیب های اسلایس شده را داخل شکر بزنید و سپس روی مواد
کیک بچینید از مواد کرامبل روی
سیب بریزید و صاف کنید. بقیه مایع
کیک را روی مواد کرامبل پخش کنید و بقیه مواد کرامبل را روی مایع
کیک بریزید و داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه حدود 45 دقیقه بگذارید.
نکته :
* مواد این
کیک نسبت به مواد
کیک های دیگر سفت است و لایه رویی مواد
کیک با حوصله پخش کنید تا همه ی قسمت
کیک یکسان در بیاید.
* ماست باید پرچرب و بدون آب و شیرین باشد.
* می توانید پودر نسکافه را حذف کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته