آریا بانو -
میزاردور/ ترشی
پوست لیمو ترش
١٣٨
٠
خراسان / مواد لازم
پوست لیمو ترش - یک کیلوگرم
سرکه - 3 کیلوگرم
نمک - نصف قاشق غذاخوری
طرز تهیه
برای تهیه این ترشی می توانید از
پوست لیمو ترش آب گرفته شده استفاده کنید.
بدین ترتیب که داخل آن ها را کاملا خالی و تمیز کنید.
سپس دوبار در آب جوش بجوشانید و چند بار با آب سرد آبکشی کنید تا تلخی آن ها کاملا گرفته شود.
پوست لیمو ها را روی پارچه پهن کنید و دو
سه روز اجازه دهید تا آب آن ها کاملا گرفته شود.
سپس درون سرکه بیندازید و به میزان لازم نمک اضافه کنید.