آریا بانو -
غذای اصلی/ رشته پلو با گوشت
k ٢.٣
٥
سرآشپز پاپیون / مواد لازم رشته پلو با گوشت
برنج400 گرم
گوشت500 گرم
رشته (پلویی)150 گرم
پیاز2 عدد
رب گوجه فرنگی1 قاشق سوپ خوری
زعفران آبکرده1 قاشق سوپ خوری
روغن150 گرم
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و دارچینبه مقدار لازم
طرز تهیه
زمان تهیه 50دقیقه
زمان پخت 60دقیقه
1
برنج را یک
ساعت قبل خیس کنید و آن را داخل ظرف آبجوشی که روی حرارت قرار دارد بریزید
2
قبل از آبکش کردن رشتهها را نیز به آن اضافه کنید تا کمی جوش بخورد. سپس مخلوط
برنج و رشته را داخل آبکش بریزید و پس از آبکش کردن آن را دم کنید
3
گوشت را با
پیاز سرخ کنید، رب گوجهفرنگی و ادویه را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته شود.
4
پس از اینکه گوشت پخت و
برنج هم دم کشید، گوشت را روی دیس بکشید و
برنج را روی آن بریزید.
5
برای تزئین مقداری
برنج زعفرانی شده روی
برنج بریزید.
سایر نکات رشته پلو با گوشت
رشته پلو را میتوان غذای
سنتی همدان تلقی کرد
خوردن این غذا با ماست موسیر و دوغ توصیه میشود.