آریا بانو
آش گوجه فرنگی همدان
يکشنبه 3 شهريور 1398 - 09:56:12
آریا بانو -
آش گوجه فرنگی همدان
k ١.٦
٣
سرآشپز پاپیون / مواد لازم آش گوجه فرنگی همدان
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
آبغورهبه مقدار لازم
گوجه فرنگی700 گرم
برنج150 گرم
سبزی (جعفری،نعنا،تره)500 گرم
پیاز2 عدد
رب گوجه ‌فرنگی1 قاشق سوپ خوری
لپه‎150 گرم
طرز تهیه
زمان تهیه 30دقیقه
زمان پخت 60دقیقه
1
ابتدا در ظرفی مناسب مقداری روغن داغ کرده و پیازها را نگینی کرده و در آن نیمه سرخ میکنیم . سپس زردچوبه ،نمک و فلفل را به همراه رب گوجه فرنگی در آن تفت میدهیم تا عطر آن به مشام برسد.
2
برنج و لپه را شسته و با آبکش آب اضافی آنها را میگیریم و کمی در آش تفت میدهیم و سپس به آش به مقدار کافی آب اضافه میکنیم و حرارت را زیاد میکنیم تا غذا بجوشد و سپس دوباره حرارت را کم میکنیم تا غذا بپزد.سبزی ها را شسته و خرد میکنیم .
3
گوجه ها را پوست گرفته و نگینی خرد میکنیم و در ظرفی با روغن داغ کمی تفت میدهیم و سپس به همراه سبزی و آبغوره به آش اضافه میکنیم.
4
البته قبل از آن از پخته شدن کامل برنج و لپه اطمینان حاصل میکنیم.20 دقیقه بعد آش آماده است.آن را با نعنا داغ و پیازداغ تزیین کنید.
سایر نکات آش گوجه فرنگی همدان
آش گوجه فرنگی آش محلی همدان است و در منطقه رزن زیاد طبخ میشود این آش طعم ترش و بسیار لذیذی دارد و مناسب جمع های خودمانی است!!
1)این آش در همدان به صورت ترش خورده میشود و در واقع بیشتر آب آن را آبغوره تشکیل میدهید در صورت تمایل مقدار آبغوره را زیاد کنید.
2)اگر گوجه های شما زیادی شل هستند از ریختن قسمت داخلی آن خودداری کنید و تنها قسمت سفت گوجه را خرد کرده و به غذا اضافه کنید.
3)برای پوست گرفتن گوجه تنها کافیست آنها را در آب جوش به مدت 30 ثانیه بجوشانید و بعد با کارد تیزی پوستشان را بکنید.
4)اضافه کردن گرد غوره به جای آبغوره غذایتان را خوشمزه تر میکند.
5)حتما لپه را از شب قبل خیس کنید و اگر فراموش کردید آن را بجوشانید و آبش را خالی کنید تا نفخش گرفته شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/189049/آش-گوجه-فرنگی-همدان
بستن   چاپ