آریا بانو
غذای اصلی/ پرده پلو کردستان را حتما امتحان کنید
دوشنبه 4 شهريور 1398 - 13:53:02
آریا بانو -
غذای اصلی/ پرده پلو کردستان را حتما امتحان کنید
١٥٦
١
شور و شیرین / چی لازم دارم:
برنج 3 پیمانه
کره 100 گرم
فیله مرغ خرد کرده 500 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
ادویه پلویی 1 قاشق سوپخوری
زنجفیل رنده کرده 1 قاشق چایخوری
زعفران حلکرده 3 قاشق سوپخوری
پنیر موزارلای رنده‌کرده دالیا 100 گرم
زرشک یا کشمش یک‌دوم پیمانه
بادام برشته کرده 1 پیمانه
مواد لازم جهت خمیر
شیر یا ماست یک‌دوم پیمانه
روغن مایع یک‌دوم پیمانه
تخم‌مرغ همزده 1 عدد
بیکینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری
نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری
آرد دو و نیم پیمانه
چطور بپزم:
شیر، روغن و تخم‌مرغ را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آن‌گاه آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را مخلوط و الک کنید و آرام‌آرام اضافه نمائید تا خمیر لطیف و مناسبی حاصل شود.
رویش را بپوشانید و به مدت یک ساعت به آن استراحت دهید.
برنج را بخیسانید و آبکش کنید.
آن‌گاه کره را در تابه مناسبی روی حرارت بگذارید.
سپس فیله مرغ را در کره تفت دهید.
حالا نمک، فلفل،‌ زردچوبه، ادویه پلویی، زنجفیل، زعفران را بیفزائید و 1 دقیقه دیگر تفت دهید.
اینک در ظرف مناسبی پنیر موزارلا، چلو، بادام و مواد فراهم کرده و کشمش تفت داده را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
سپس قالب مناسبی را با کره چرب کنید و لپه‌های بادام را به بدنه قالب بچسبانید و 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
حالا خمیر را روی میز آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید، دور وردنه بپیچید و در قالب بیندازید، به شکلی که خمیر اطراف و ته قالب را بپوشاند.
اکنون درون خمیر را با مواد فراهم کرده پر کنید و قدری بفشارید.
لبه‌های خمیر را رویش بکشید.
حالا با دست کاملا شکاف‌ها را بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که خمیر برشته شود، بپزید.
یادآوری
در صورت دلخواه می‌توانید به جای کشمش از زرشک استفاده کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/189787/غذای-اصلی--پرده-پلو-کردستان-را-حتما-امتحان-کنید
بستن   چاپ