بانو نیوز - طرز تهیه: فیله های مرغ و گوسفند یا گوساله را به صورت درشت خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید.
پیاز را خلالی خرد کنید سپس
پیاز ، زعفران دم کرده ، ماست ،
روغن ، نمک و فلفل را اضافه و خوب مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و 2
ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
پس از استراحت به صورت یکی در میان فیله مرغ و گوشت را به سیخ بکشید و روی آتش مستقیم یا در فر
کباب کنید ، مقداری کره را ذوب کنید و در طول کار با برس روی
کباب بزنید ، همزمان مقداری گوجه یا فلفل را
کباب کنید و همراه با
کباب بختیاری سرو کنید.