آریا بانو
صبحانه/ بهره مندی از خواص گردو در کوکویی جدید
چهارشنبه 13 شهريور 1398 - 08:19:12
آریا بانو -
صبحانه/ بهره مندی از خواص گردو در کوکویی جدید
١٦
٠
سرآشپز پاپیون / چی لازم دارم:
روغن به مقدار لازم
آرد برنج 4 قاشق سوپ خوری
گردو چرخ شده 8 قاشق سوپ خوری
دارچین 1 قاشق چای خوری
وانیل‏ 1/4 قاشق چای خوری
گل محمدی پودر شده 1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
شکر 1 پیمانه
آب 1/2 پیمانه
زعفران به مقدار لازم
چطور بپزم:
1
ابتدا گردوی چرخ شده را با آرد برنج مخلوط کرده و خوب هم بزنید و بعد با دارچین،وانیل،پودر گل محمدی و بیکینگ پودر مخلوط کرده و خوب ورز دهید تا منسجم شود.
2
در تابه ای مقداری روغن یا کره را داغ کنید و مواد کوکو را داخل آن بریزید و بگذارید خوب ببندد و بعد از پخت برگردانده و درپوش ظرف را بردارید تا خوب برشته شود.
3
شکر و آب را به همراه زعفران آب شده با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا کمی سفت شود و بعد آن را روی کوکو آماده شده بریزید و کمی زمان بدهید تا شیره به خورد کوکو برود بعد کوکو را در ظرف مورد نظر قرار دهید و روی آن را تزیین کنید.
سایر نکات کوکو گردوی صبحانه
این کوکو بیشتر برای عصرانه مناسب است تا وعده های غذایی اصلی
بهتر است این کوکو را با چای و نان مصرف کنید و بهترین وعده برای سرو آن صبحانه است.

http://www.banounews.ir/fa/News/194610/صبحانه--بهره-مندی-از-خواص-گردو-در-کوکویی-جدید
بستن   چاپ