صبحانه/ بهره مندی از خواص گردو در کوکویی جدید
چهارشنبه 13 شهريور 1398 - 08:19:12
|
|
آریا بانو - صبحانه/ بهره مندی از خواص گردو در کوکویی جدید ١٦ ٠ سرآشپز پاپیون / چی لازم دارم: روغن به مقدار لازم آرد برنج 4 قاشق سوپ خوری گردو چرخ شده 8 قاشق سوپ خوری دارچین 1 قاشق چای خوری وانیل 1/4 قاشق چای خوری گل محمدی پودر شده 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری شکر 1 پیمانه آب 1/2 پیمانه زعفران به مقدار لازم چطور بپزم: 1 ابتدا گردوی چرخ شده را با آرد برنج مخلوط کرده و خوب هم بزنید و بعد با دارچین،وانیل،پودر گل محمدی و بیکینگ پودر مخلوط کرده و خوب ورز دهید تا منسجم شود. 2 در تابه ای مقداری روغن یا کره را داغ کنید و مواد کوکو را داخل آن بریزید و بگذارید خوب ببندد و بعد از پخت برگردانده و درپوش ظرف را بردارید تا خوب برشته شود. 3 شکر و آب را به همراه زعفران آب شده با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا کمی سفت شود و بعد آن را روی کوکو آماده شده بریزید و کمی زمان بدهید تا شیره به خورد کوکو برود بعد کوکو را در ظرف مورد نظر قرار دهید و روی آن را تزیین کنید. سایر نکات کوکو گردوی صبحانه این کوکو بیشتر برای عصرانه مناسب است تا وعده های غذایی اصلی بهتر است این کوکو را با چای و نان مصرف کنید و بهترین وعده برای سرو آن صبحانه است.
http://www.banounews.ir/fa/News/194610/صبحانه--بهره-مندی-از-خواص-گردو-در-کوکویی-جدید
|