آریا بانو
پنکیک سیب زمینی و عدس
چهارشنبه 13 شهريور 1398 - 19:48:54
آریا بانو -
پنکیک سیب زمینی و عدس
٤٥
٠
سرآشپز پاپیون / مواد لازم پنکیک سیب زمینی و عدس
نمک و فلفلبه مقدار لازم
آرد1/2 لیوان
تخم مرغ خام1 عدد
تخم مرغ پخته2 عدد
پیاز1 عدد
عدس1 لیوان
سیب زمینی متوسط10 عدد
طرز تهیه پنکیک سیب زمینی و عدس
زمان تهیه 50دقیقه
زمان پخت 35دقیقه
1
عدس را که از شب قبل خیس داده اید با 3 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بپزید تا آب ان تمام شود
2
پیاز را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود ، تخم مرغ های پخته را ریز خرد کنید و بهمراه عدس پخته ، نمک و فلفل به پیازها اضافه کنید و 5 دقیقه همه مواد را با هم تفت دهید سپس از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا خنک شود.
3
سیب زمینی ها را بپزید و با چرخ گوشت چرخ کنید یا با گوشتکوب بکوبید تا خوب نرم و یکدست شود ؛ سیب زمینی های له شده را با 1 عدد تخم مرغ خام و کمی نمک مخلوط کنید
4
سپس آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر لطیفی بدست بیاید ( خمیر باید نرم باشد و نیازی به افزودن ارد زیادی نیست ).
5
روی سطح کار آرد بپاشید و به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و روی سطح آرد پاشی شده به شکل گرد پهن کنید ، به اندازه یک قاشق غذاخوری از مایه عدس بردارید و داخل خمیر بریزید
6
و اطراف خمیر را با دست جمع کنید تا مایه عدس داخل خمیر پنهان شود ، تمام خمیرها را به همین صورت اماده کنید.
7
ته ماهیتابه مقدار بسیار کم روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس پنکیک ها را به نوبت داخل ماهیتابه قرار دهید و اجازه دهید برشته و طلایی شوند سپس برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود ، پس از پخت پنکیک سیب زمینی و عدس را داغ و بهمراه سس یا ماست سرو کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/195009/پنکیک-سیب-زمینی-و-عدس
بستن   چاپ