سیب زمینی تنوری با پنیر پارمیزان
چهارشنبه 13 شهريور 1398 - 21:16:18
|
|
آریا بانو - سیب زمینی تنوری با پنیر پارمیزان ٢٥ ٠ سرآشپز پاپیون / مواد لازم سیب زمینی تنوری با پنیر پارمیزان سیب زمینی (متوسط - خرد شده)6 عدد روغن زیتون4 قاشق غذا خوری پودر سیر1/2 قاشق چای خوری نمک3/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه1/4 قاشق چای خوری فلفل قرمز1.5 قاشق چای خوری پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) (رنده شده)5 تکه طرز تهیه سیب زمینی تنوری با پنیر پارمیزان زمان تهیه 15دقیقه زمان پخت 45دقیقه 1 فر را روشن کرده، با دمای200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید. 2 سیب زمینی ها را به اندازه 2 سانتیمتری خرد کنید. 3 سپس در ظرف مخصوص فر بریزید و روغن زیتون را اضافه کنید. 4 در یک کاسه کوچک، پودر سیر، فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک و پنیر پارمسان را مخلوط کنید. 5 مخلوط بدست آمده را با سیب زمینی های آغشته به روغن مخلوط کنید. 6 سپس سیب زمینی ها را به مدت 45 دقیقه در فر بپزید. 7 البته در این حین 2 تا 3 باز از فر خارج کرده و با قاشق چوبی به آرامی هم بزنید تا سیب زمینی ها به ته ظرف نچسبند. 8 این سیب زمینی های تنوری را میتوانید به تنهایی یا با انواع سالاد و غذا مانند انواع خوراک گوشت یا ساندویچ سرو کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/195052/سیب-زمینی-تنوری-با-پنیر-پارمیزان
|