آریا بانو
سیب زمینی تنوری با پنیر پارمیزان
چهارشنبه 13 شهريور 1398 - 21:16:18
آریا بانو -
سیب زمینی تنوری با پنیر پارمیزان
٢٥
٠
سرآشپز پاپیون / مواد لازم سیب زمینی تنوری با پنیر پارمیزان
سیب زمینی (متوسط - خرد شده)6 عدد
روغن زیتون4 قاشق غذا خوری
پودر سیر1/2 قاشق چای خوری
نمک3/4 قاشق چای خوری
فلفل سیاه1/4 قاشق چای خوری
فلفل قرمز1.5 قاشق چای خوری
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) (رنده شده)5 تکه
طرز تهیه سیب زمینی تنوری با پنیر پارمیزان
زمان تهیه 15دقیقه
زمان پخت 45دقیقه
1
فر را روشن کرده، با دمای200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید.
2
سیب زمینی ها را به اندازه 2 سانتیمتری خرد کنید.
3
سپس در ظرف مخصوص فر بریزید و روغن زیتون را اضافه کنید.
4
در یک کاسه کوچک، پودر سیر، فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک و پنیر پارمسان را مخلوط کنید.
5
مخلوط بدست آمده را با سیب زمینی های آغشته به روغن مخلوط کنید.
6
سپس سیب زمینی ها را به مدت 45 دقیقه در فر بپزید.
7
البته در این حین 2 تا 3 باز از فر خارج کرده و با قاشق چوبی به آرامی هم بزنید تا سیب زمینی ها به ته ظرف نچسبند.
8
این سیب زمینی های تنوری را میتوانید به تنهایی یا با انواع سالاد و غذا مانند انواع خوراک گوشت یا ساندویچ سرو کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/195052/سیب-زمینی-تنوری-با-پنیر-پارمیزان
بستن   چاپ