آریا بانو
دستورالعمل تهیه مربای انجیر
جمعه 15 شهريور 1398 - 20:59:33
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٤٣٧
٠
آخرین خبر / مواد لازم:
انجیر: 4 کیلوگرم
شکر: 4 کیلوگرم
طرز تهیه:
شکر را داخل قابلمه می ریزیم و آب را تا اندازه ای اضافه می کنیم که روی شکر و بگیره، بعد از جوش آمدن آب و حل شدن کامل شکر، انجیرها را اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن آب درب قابلمه را قرار می دهیم و شعله را کم می کنیم، پس از حدود 2-1.5 ساعت و طلایی شدن انجیرها درب قابلمه را برداشته و شعله را زیاد می کنیم.‌
برای تست غلظت مربا هر 10 دقیقه یکبار مقداری از آب را داخل پیاله ریخته و سرد می کنیم، اگر حالت عسلی و غلیظ بود مربا آماده است.
نکات:
مقدار شکر و انجیر به نسبت مساوی هست.
مقدار پخت انجیر با درب بسته به میزان رسیده بودن انجیر بستگی داره و هر چه انجیر رسیده تر و نرم تر مقدار پخت کمتر هست.
اگر انجیر شما کال هست می توانید آب بیشتر بریزید.
پس از زیاد کردن شعله برای رسیدن مربا به غلظت مورد نظر، مربا کف می کنه و امکان سر رفتن هست.
برای رنگ گرفتن و طلایی شدن مربا، حتما درب قابلمه در زمان پخت بسته باشه.
برای عطر مربا پس از برداشتن درب قابلمه می توانید از آبلیموی تازه، دارچین، هل و گلاب استفاده کنید.
برای خوشرنگتر شدن مربا زعفران هم میشه اضافه کرد.

http://www.banounews.ir/fa/News/195644/دستورالعمل-تهیه-مربای-انجیر
بستن   چاپ