غذای ملل/ بورک گوشت و کشمش؛ غذای پرطرفدار ترکیه
دوشنبه 18 شهريور 1398 - 12:06:10
|
|
آریا بانو - غذای ملل/ بورک گوشت و کشمش؛ غذای پرطرفدار ترکیه ٢٨ ٠ برترین ها / چی لازم دارم: آرد: 4 پیمانه تخم مرغ: یک عدد روغن: یک سوم پیمانه آب لیموسنگی: نصف یک عدد نمک: یک قاشق چای خوری آب: یک پیمانه مواد لازم میانی: گوشت (چرخ کرده): 250 گرم پیاز درشت (خرد شده): یک عدد کشمش: یک قاشق سوپ خوری نمک: به مقدار لازم فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم روغن: به مقدار لازم مواد اضافی: کره (ذوب شده): 125 گرم آرد: به مقدار لازم چطور بپزم: 1. آرد، تخم مرغ و روغن را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. آب لیموسنگی، نمک و آب را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید. روی ظرف خمیر را با دستمالی مرطوب بپوشانید و حدود 30 دقیقه در مجاورت دمای محیط قرار دهید تا رو آید. 2. برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز و گوشت چرخ کرده را در روغن سرخ کنید. نمک، فلفل سیاه و کشمش را اضافه و مخلوط کنید. ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. 3. خمیر ور آمده را به 10 قسمت کنید و هر یک را روی سطح آرد پاشی شده نازک پهن کنید. کره ذوب شده را روی هر یک بمالید و مخلوط گوشت را روی آنها پخش کرده و رول کنید. 4. رولها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و بقیه کره ذوب شده را روی آنها بمالید. آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس برش داده و سرو کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/196772/غذای-ملل--بورک-گوشت-و-کشمش؛-غذای-پرطرفدار-ترکیه
|