آریا بانو
لوبیا پلو با گوشت چرخ‌کرده یک نذری ساده
دوشنبه 18 شهريور 1398 - 21:01:25
آریا بانو -
لوبیا پلو با گوشت چرخ‌کرده یک نذری ساده
٠
٠
نمناک / لوبیا پلو اگه خوب و درست طبخ بشه از خوشمزه‌ترین غذا‌های ایرانیه. البته که در جا‌های مختلف اسم‌های متفاوتی داره و به صورت‌های مختلفی هم درست میشه. در این مطلب عمومی‌ترین مدل لوبیا پلو یعنی همون لوبیا پلو با گوشت چرخ‌کرده رو قرار میدم که با رعایت چند تا نکته خیلی ساده میتونید یه غذای سریع و خیلی خوشمزه داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو
برنج: 3 پیمانه
لوبیا سبز خرد شده: 2 پیمانه
گوشت چرخ‌کرده: 200-300 گرم
پیاز: 2 عدد متوسط
رب گوجه: 3-4 قاشق غذاخوری
روغن: به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و در صورت تمایل کمی پودر زیره
مراحل تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ‌کرده
1. برنج رو اگه بتونید از قبل خیس کنید که عالیه. اگر هم نشد که برنج رو بشورید و با مقدار آب مناسب برای آبکشی میذاریم روی حرارت.
2. لوبیا‌ها رو هم خرد میکنیم و با آب و مقدار کمی نمک میذاریم روی حرارت تا کاملا پخته بشه.
3. پیاز رو هم خرد میکنیم و در کمی روغن تفت میدیم. کمی زردچوبه هم به پیاز اضافه میکنیم. پیاز رو نباید اونقدری تفت داد که بافتش ترد شه. تاکیدم برای اینه که پیاز توی این مرحله یه طعم شیرینی داره که خیلی غذا رو خوشمزه‌تر میکنه و بهتره بیشتر از این تفتش ندید.
4. لوبیا‌های پخته شده رو بدون آب به پیاز در حال تفت اضافه میکنیم.
5. لوبیا‌ها رو هم چند دقیقه‌ای با پیاز تفت میدیم. بعد از حدود 5 دقیقه گوشت چرخ‌کرده رو هم اضافه میکنیم و باز کمی تفت میدیم.
6. رب گوجه رو جداگونه با مقداری روغن و نمک و فلفل و دارچین تفت میدیم و به مواد لوبیا اضافه میکنیم.
7. برنج رو هم آبکش میکنیم. بعد هم کف قابلمه کمی روغن بریزید و ته دیگ مورد علاقتون رو بذارید. من کمی زیره هم کف قابلمه میریزم. بعد هم برنج و مواد رو مخلوط میکنیم و در قابلمه رو میذاریم تا دم بکشه.

http://www.banounews.ir/fa/News/196970/لوبیا-پلو-با-گوشت-چرخ‌کرده-یک-نذری-ساده
بستن   چاپ