آریا بانو
غذای ملل/ دستور تهیه پاستا کالیاری با گوشت قلقلی
سه شنبه 19 شهريور 1398 - 18:04:31
آریا بانو -
غذای ملل/ دستور تهیه پاستا کالیاری با گوشت قلقلی
٦٠
٠
برترین ها / چی لازم دارم:
رزماری: 4 شاخه
پاستا: 400 گرم
سیر: 2حبه
ریحان تازه: یک دسته کوچک
پنیر پارمزان: برای رنده کردن
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
تخم‌مرغ: یک عدد
پیاز: یک عدد متوسط
فلفل قرمز چیلی: یک‌دوم
رب گوجه‌فرنگی: 400 گرم
سرکه بالزامیک: 2 قاشق غذاخوری
آردنخودچی: یک قاشق غذاخوری
ادویه ها
نمک
فلفل سیاه
روغن زیتون
برای شروع
چه جوری درست میشه:
ریحان را از شاخه جدا کرده و پیاز را همراه با سیر خرد کرده و کنار بگذارید. یک قابلمه را آب کرده و روی حرارت زیاد گاز قرار دهید و کمی نمک درون آن ریخته و پاستا را به آن اضافه کنید و بگذارید تا کاملا جوش بخورد. درهمین حین سراغ چاشنی و سس غذا بروید. یک تابه بزرگ را روی حرارت قرار داده و روغن زیتون درون آن بریزید. سیر را به همراه پیاز به آن اضافه کنید. رب گوجه‌فرنگی را همراه نمک و کمی فلفل درون آن بریزید و کمی آب به آن اضافه کرده و بگذارید تا به قل قل بیفتد. وقت آن رسیده تا گوشت‌های گرد را در یک تابه دیگر سرخ کرده و به سس مخصوص اضافه کنید تا با چاشنی خوشمزه‌تر شود. سپس سرکه بالزامیک را روی آن بریزید.
پاستا را آبکش کرده و روی آن را آب سرد بریزید و مجددا به درون قابلمه برگردانید تا دم بکشد. پس از 15 دقیقه وقت آن رسیده تا آن را سرو کنید.
برای سرو
در هر بشقاب پاستاها را ریخته و روی آن را با گوشت‌های گرد و سس مخصوص همراه با ریحان تزئین کنید و از آن لذت ببرید./

http://www.banounews.ir/fa/News/197196/غذای-ملل--دستور-تهیه-پاستا-کالیاری-با-گوشت-قلقلی
بستن   چاپ