غذای ملل/ دستور تهیه پاستا کالیاری با گوشت قلقلی
سه شنبه 19 شهريور 1398 - 18:04:31
|
|
آریا بانو - غذای ملل/ دستور تهیه پاستا کالیاری با گوشت قلقلی ٦٠ ٠ برترین ها / چی لازم دارم: رزماری: 4 شاخه پاستا: 400 گرم سیر: 2حبه ریحان تازه: یک دسته کوچک پنیر پارمزان: برای رنده کردن گوشت چرخ کرده: 500 گرم تخممرغ: یک عدد پیاز: یک عدد متوسط فلفل قرمز چیلی: یکدوم رب گوجهفرنگی: 400 گرم سرکه بالزامیک: 2 قاشق غذاخوری آردنخودچی: یک قاشق غذاخوری ادویه ها نمک فلفل سیاه روغن زیتون برای شروع چه جوری درست میشه: ریحان را از شاخه جدا کرده و پیاز را همراه با سیر خرد کرده و کنار بگذارید. یک قابلمه را آب کرده و روی حرارت زیاد گاز قرار دهید و کمی نمک درون آن ریخته و پاستا را به آن اضافه کنید و بگذارید تا کاملا جوش بخورد. درهمین حین سراغ چاشنی و سس غذا بروید. یک تابه بزرگ را روی حرارت قرار داده و روغن زیتون درون آن بریزید. سیر را به همراه پیاز به آن اضافه کنید. رب گوجهفرنگی را همراه نمک و کمی فلفل درون آن بریزید و کمی آب به آن اضافه کرده و بگذارید تا به قل قل بیفتد. وقت آن رسیده تا گوشتهای گرد را در یک تابه دیگر سرخ کرده و به سس مخصوص اضافه کنید تا با چاشنی خوشمزهتر شود. سپس سرکه بالزامیک را روی آن بریزید. پاستا را آبکش کرده و روی آن را آب سرد بریزید و مجددا به درون قابلمه برگردانید تا دم بکشد. پس از 15 دقیقه وقت آن رسیده تا آن را سرو کنید. برای سرو در هر بشقاب پاستاها را ریخته و روی آن را با گوشتهای گرد و سس مخصوص همراه با ریحان تزئین کنید و از آن لذت ببرید./
http://www.banounews.ir/fa/News/197196/غذای-ملل--دستور-تهیه-پاستا-کالیاری-با-گوشت-قلقلی
|