غذای ملل/ چیکن پاکورا؛ ترد و فلفلی
سه شنبه 19 شهريور 1398 - 18:47:58
|
|
آریا بانو - غذای ملل/ چیکن پاکورا؛ ترد و فلفلی ٢٢ ٠ شور و شیرین / چی لازم دارم: سینه مرغ خرد کرده 2 عدد زیره 2 قاشق سوپخوری سیر له کرده 4 حبه فلفل سبز ریز خرد کرده 3 عدد نمک به میزان لازم روغن به میزان لازم مواد خمیر: پودر سوخاری 1 پیمانه آرد برنج 3 پیمانه آرد ذرت 1 پیمانه پودر خمیر مایه 1 پیمانه فلفل قرمز 1 قاشق سوپخوری گشنیز ریز خرد کرده یکدوم پیمانه آب به میزان لازم چطور بپزم: مرغ، زیره، سیر، فلفل سبز، نمک و روغن را مخلوط کنید. آنگاه پودر سوخاری، آرد برنج، آرد ذرت، پودر خمیر مایه، فلفل قرمز و گشنیز را با هم ترکیب کنید، کمکم اب را بیفزائید تا سس نسبتا غلیظی حاصل شود. آن را به مدت 2 ساعت کنار بگذارید. سپس مرغ مزهدار کرده را به سس آغشته کنید و در روغن داغ آنها را سرخ کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/197210/غذای-ملل--چیکن-پاکورا؛-ترد-و-فلفلی
|