آریا بانو
غذای ملل/ چیکن پاکورا؛ ترد و فلفلی
سه شنبه 19 شهريور 1398 - 18:47:58
آریا بانو -
غذای ملل/ چیکن پاکورا؛ ترد و فلفلی
٢٢
٠
شور و شیرین / چی لازم دارم:
سینه مرغ خرد کرده 2 عدد
زیره 2 قاشق سوپخوری
سیر له کرده 4 حبه
فلفل سبز ریز خرد کرده 3 عدد
نمک به میزان لازم
روغن به میزان لازم
مواد خمیر:
پودر سوخاری 1 پیمانه
آرد برنج 3 پیمانه
آرد ذرت 1 پیمانه
پودر خمیر مایه 1 پیمانه
فلفل قرمز 1 قاشق سوپخوری
گشنیز ریز خرد کرده یک‌دوم پیمانه
آب به میزان لازم
چطور بپزم:
مرغ، زیره، سیر، فلفل سبز، نمک و روغن را مخلوط کنید.
آن‌گاه پودر سوخاری، آرد برنج، آرد ذرت، پودر خمیر مایه، فلفل قرمز و گشنیز را با هم ترکیب کنید، کم‌کم اب را بیفزائید تا سس نسبتا غلیظی حاصل شود.
آن را به مدت 2 ساعت کنار بگذارید.
سپس مرغ مزه‌دار کرده را به سس آغشته کنید و در روغن داغ آنها را سرخ کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/197210/غذای-ملل--چیکن-پاکورا؛-ترد-و-فلفلی
بستن   چاپ