سوپ و آش/ آش برنج و گشنیز؛ برای رفع کم خونی
چهارشنبه 20 شهريور 1398 - 10:03:16
|
|
آریا بانو - سوپ و آش/ آش برنج و گشنیز؛ برای رفع کم خونی ١٥ ٠ خراسان / چی لازم دارم: برنج - یک پیمانه گشنیز خرد شده - 200 گرم عدس - یک چهارم پیمانه آب قلم - 2 لیوان نمک و ادویه - به میزان لازم ماست - برای سرو با غذا چطور بپزم: ابتدا قلم را با مقداری آب و کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا خوب بپزد. بعد برنج را هم یکی دو ساعت بدون اضافه کردن نمک در آب خیس کنید. عدس را هم تمیز و یکی دو ساعت در آب خیس کنید. بعد از این که قلم خوب پخته شد آن را صاف و آب آن را با برنج مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. بعد از چند جوش، عدس و گشنیز را به همراه مقداری نمک داخل آن اضافه کنید تا بپزد. وقتی همه مواد خوب پخته شد و آش لعاب انداخت، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بکشید و با آب غوره یا ماست سرو کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/197351/سوپ-و-آش--آش-برنج-و-گشنیز؛-برای-رفع-کم-خونی
|