آریا بانو
طرز تهیه کیک فنجانی شیره انگور
پنجشنبه 21 شهريور 1398 - 14:49:37
زنان خبر
آریا بانو - عطر کیک شیره انگور و ظعم آن همراه یک چای تازه دم، فوق العاده است.

به گزارش بانو نیوز ، عطر کیک شیره انگور و ظعم آن همراه یک چای تازه دم، فوق العاده است.
مواد لازم برای کیک فنجانی شیره انگور :
 تخم مرغ درشت 2 عدد
 شکر قهوه ای4 قاشق غذاخوری
 روغن مایع6 قاشق غذاخوری
آرد8 قاشق غذاخوری
شیره انگور7 قاشق غذاخوری
 دارچین 1/2 قاشق غذاخوری
زنجبیل 1/4 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
گردو ریز شده3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک فنجانی شیره انگور :
ابتدا آرد و بکینگ پودر و شکر قهوه ای و دارچین و به دلخواه زنجبیل را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را اضافه کنید و با مفتول دستی خوب بزنید و در انتها شیره انگور و روغن و گردو را اضافه کنید وقتی مایع یکدست شد.
در داخل فنجان های چرب شده بریزید و به دلخواه روی آن را هم می توانید کمی گردو خرد شده بریزید و در قابلمه ای که از قبل کمی آب گرم ریخته اید بچینید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید و در آن را هم دمکنی بگذارید و به مدت 20 دقیقه اجازه بدهید بماند سپس با خلال امتحان کنید.
انتهای متن/*

http://www.banounews.ir/fa/News/197899/طرز-تهیه-کیک-فنجانی-شیره-انگور
بستن   چاپ