میز اردور/ بورک پیازچه میان وعده خوش عطر
يکشنبه 24 شهريور 1398 - 12:51:14
|
|
آریا بانو - میز اردور/ بورک پیازچه میان وعده خوش عطر ١١٥ ٠ خراسان / مواد لازم مواد لازم برای خمیر آرد - 3 پیمانه بیکینگ پودر - یک قاشق چای خوری سرکه - 2 قاشق سوپ خوری نمک - 2 قاشق چای خوری آب - یک پیمانه کره آب شده - 250 گرم مواد میانی پیازچه - یک کیلوگرم روغن - 3 قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی - یک قاشق سوپ خوری فلفل قرمز - به مقدار لازم نمک - به مقدار لازم فلفل سیاه - به مقدار لازم پودرزیره - به مقدار لازم طرز تهیه برای تهیه خمیر، آرد، نمک، بیکینگ پودر و سرکه را در ظرف مناسبی مخلوط و آب را به تدریج اضافه کنید. روی خمیر به دست آمده را با پارچهای مرطوب بپوشانید و حدود 15 دقیقه کنار بگذارید. می توانید از خمیر یوفکای آماده استفاده کنید روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیازچه ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا نرم شود. رب گوجه فرنگی، فلفل قرمز، نمک، زیره و فلفل سیاه را بیفزایید و چند دقیقه تفت دهید.سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. خمیر را به قسمت های مساوی تقسیم و با وردنه باز کنید و در سینی فر روی هم قرار دهید (روی هر یک کره ذوب شده بمالید و لایه بعدی را قرار دهید.) مخلوط پیازچه را روی خمیر به طور یکنواخت پخش کنید.بقیه لایههای خمیر را نیز به همین نحو روی هم قرار دهید و سپس روی مخلوط پیازچه بریزید. کره ذوب شده باقی مانده را روی لایه خمیر بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا طلایی و برشته شود. ( می توانید به جای پیازچه از تره فرنگی استفاده کنید .)
http://www.banounews.ir/fa/News/199976/میز-اردور--بورک-پیازچه-میان-وعده-خوش-عطر
|