غذای ملل/ سوپ دال عدس به سبک هندی
دوشنبه 25 شهريور 1398 - 10:50:26
|
|
آریا بانو - غذای ملل/ سوپ دال عدس به سبک هندی ٠ ٠ تابناک با تو / امروز تصمیم داریم شیوهی پخت یک سوپ تند و لذیذ را برای شما قرار دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی این سوپ خوشمزه، با ما همراه باشید. چی لازم دارم: دال عدس: یک و نیم پیمانه زردچوبه: یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری زیره: یک قاشق چایخوری هل سابیده شده: یک چهارم قاشق چایخوری آب مرغ یا گوشت: شش پیمانه روغن: سه قاشق غذاخوری پودر خردل: یک قاشق چایخوری سیر رنده شده: دو حبه نمک: یک قاشق چایخوری فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری آب یک عدد لیموی کوچک برگ کاری (در صورت دسترسی): سه عدد چطور بپزم: دال عدس را شسته و در ظرفی مناسب میریزیم. آب مرغ، زردچوبه، فلفل قرمز، زیره، هل و برگ کاری را به آن اضافه کرده و روی حرارت ملایم به مدت نیم ساعت قرار میدهیم تا عدس پخته شود. سپس آن را در مخلوط کن ریخته و میکس میکنیم. روغن را در ظرفی مناسب ریخته و سیر و خردل را به آن اضافه میکنیم. سیر را کمی تفت داده و در کناری قرار میدهیم. عدس میکس شده را به همراه سیر، آب لیمو، نمک و فلفل، در ظرفی مناسب ریخته به مدت پنج دقیقه روی حرارت قرار میدهیم تا جا بیفتد. سوپ آماده شده را در ظرفی ریخته و به دلخواه، تزیین میکنیم.
http://www.banounews.ir/fa/News/200435/غذای-ملل--سوپ-دال-عدس-به-سبک-هندی
|