آریا بانو
بادمجان سوخاری، ترکیب سنتی و مدرن!
دوشنبه 25 شهريور 1398 - 21:48:55
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٢١٣
٠
آخرین خبر / اگر شمام مثل من عاشق بادمجان هستین
این رسپیو از دست ندین
"بادمجان سوخاری"
بادمجان شیرین و بدون تخم
تخم مرغ 2 عدد
پودر سوخاری و ادویه های دلخواه
روغن سرخ کردنی
بادمجان هارو خوب بشورین از وسط برش بدین
ساقه ی تهشو جدا نکنین
مثل شکل برش های خلالی بدین
اگرم دوست داشته باشین میتونین خلال هارو از ساقه جدا کنین
حالا لابه لای بادمجانها نمک بپاشین و بزارین نیم ساعت بمونه تا زهرآبش گرفته شه
بعد از نیم ساعت که موند خوب زهرآبشو پس داد بشورینش تا نمکاش بره
تو یه قابلمه بزارین آب جوش بیاد
وقتی آب جوش اومد بادمجونارو بندازین تو آب چند دقیقه قل بزنه و نیم پز شه
در حد چند دقیقه کافیه حواستون باشه که له نشه با چنگال امتحانش کنین
درحدی که کمی نرم باشه کافیه
زود از آب جوش خارج کنین و زیر آب سرد آبکشش کنین بزارین آبش بره
تخم مرغهارو تو یه کاسه بشکنین و خوب هم بزنین تا از لختی دربیاد
تو یه ظرف دیگه پودر سوخاری و ادویه هارو مخلوط کنین
تو قابلمه نچسب روغن بریزین و با حرارت ملایم بزارین داغ شه
حالا بادمجونا که خوب از حرارت افتادن بزنین تو تخم مرغ و بلافاصله تو پودر سوخاری بغلطونین و داخل روغن با حرارت ملایم سرخ کنین
نوش جان❤️

http://www.banounews.ir/fa/News/200836/بادمجان-سوخاری،-ترکیب-سنتی-و-مدرن!
بستن   چاپ