آریا بانو
کسرول شلغم تنوعی در پخت و پز
سه شنبه 26 شهريور 1398 - 10:55:14
آریا بانو -
کسرول شلغم تنوعی در پخت و پز
١
٠
ستاره / کسرول شلغم یک غذای خوشمزه تهیه شده با شلغم است که از لایه‌های شلغم، سس خامه‌ای و پنیر درست می‌شود و برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی مناسب است.
مواد لازم
خامه پرچرب 3 لیوان
سیر خرد شده 1 حبه
خردل 1 قاشق چای‌خوری
شلغم کوچک 1300 گرم
پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان
قارچ خرد شده 15 گرم
نان خرد شده 1/2 لیوان
نمک و فلفل به میزان لازم
مراحل پخت
خامه را روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا حباب بزند، سپس سیر له شده، خردل، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید، هم بزنید و حرارت را خاموش کنید. (سس خامه‌ای)
حال شلغم‌ها را پوست گرفته و به صورت حلقه‌های نازک برش بزنید.
کف ظرف پیرکسی را با کره چرب کنید و نیمی از حلقه‌های شلغم را در آن بچینید.
روی شلغم را با نیمی از سس خامه‌ای که قبلا درست کردید، بپوشانید.
1/3 از پنیر پارمزان رنده شده را روی سس خامه‌ای بپاشید و لایه‌ها را به همین ترتیب دوباره تکرار کنید تا مواد، تمام شده و فقط 1/3 از پنیر پارمزان باقی بماند.
روی ظرف را با فویل بپوشانید و ظرف را به مدت 75 دقیقه در فری که قبلا روی حرارت 375 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کرده‌اید، قرار دهید.
خرده نان و قارچ را در غذاساز بریزید تا کاملا مخلوط شوند، سپس پنیر پارمران رنده شده باقیمانده را به آن اضافه کنید.
کسرول را از فر خارج کرده و مخلوط فوق را روی آن پهن کنید، سپس آن را به مدت 20 دقیقه دیگر بدون سرپوش در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.
نوش جان ...
نکته : این غذا را می‌توانید با پنیر پیتزا نیز تهیه کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/201038/کسرول-شلغم-تنوعی-در-پخت-و-پز
بستن   چاپ