کسرول شلغم تنوعی در پخت و پز
سه شنبه 26 شهريور 1398 - 10:55:14
|
|
آریا بانو - کسرول شلغم تنوعی در پخت و پز ١ ٠ ستاره / کسرول شلغم یک غذای خوشمزه تهیه شده با شلغم است که از لایههای شلغم، سس خامهای و پنیر درست میشود و برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی مناسب است. مواد لازم خامه پرچرب 3 لیوان سیر خرد شده 1 حبه خردل 1 قاشق چایخوری شلغم کوچک 1300 گرم پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان قارچ خرد شده 15 گرم نان خرد شده 1/2 لیوان نمک و فلفل به میزان لازم مراحل پخت خامه را روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا حباب بزند، سپس سیر له شده، خردل، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید، هم بزنید و حرارت را خاموش کنید. (سس خامهای) حال شلغمها را پوست گرفته و به صورت حلقههای نازک برش بزنید. کف ظرف پیرکسی را با کره چرب کنید و نیمی از حلقههای شلغم را در آن بچینید. روی شلغم را با نیمی از سس خامهای که قبلا درست کردید، بپوشانید. 1/3 از پنیر پارمزان رنده شده را روی سس خامهای بپاشید و لایهها را به همین ترتیب دوباره تکرار کنید تا مواد، تمام شده و فقط 1/3 از پنیر پارمزان باقی بماند. روی ظرف را با فویل بپوشانید و ظرف را به مدت 75 دقیقه در فری که قبلا روی حرارت 375 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کردهاید، قرار دهید. خرده نان و قارچ را در غذاساز بریزید تا کاملا مخلوط شوند، سپس پنیر پارمران رنده شده باقیمانده را به آن اضافه کنید. کسرول را از فر خارج کرده و مخلوط فوق را روی آن پهن کنید، سپس آن را به مدت 20 دقیقه دیگر بدون سرپوش در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود. نوش جان ... نکته : این غذا را میتوانید با پنیر پیتزا نیز تهیه کنید.
http://www.banounews.ir/fa/News/201038/کسرول-شلغم-تنوعی-در-پخت-و-پز
|