آریا بانو
ناهار/ پلوی فلفل دلمه ای؛ خوش عطر و جدید
شنبه 30 شهريور 1398 - 10:24:57
آریا بانو - ناهار/ پلوی فلفل دلمه ای؛ خوش عطر و جدید
٠
٠
خراسان / چی لازم دارم:
برنج- 4 پیمانه
فلفل سیاه -یک قاشق چای خوری
پیاز - 2 عدد
مرغ - 3 عدد سینه مرغ
زردچوبه و نمک - به میزان لازم
فلفل دلمه ای زرد، سبز و نارنجی - هر کدام یک عدد
زعفران ساییده شده - به مقدار موردنیاز
کره - به مقدار دلخواه
چطور بپزم:
ابتدا برنج را در آب و نمک بگذارید تا خیس بخورد.
مرغ ها را با چند لیوان آب روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. پیازها را پوست و خلالی خرد کنید.
کف روی آب مرغ را بگیرید و نمک، زردچوبه، یک دوم قاشق چای‌ خوری زعفران ساییده شده و همچنین پیازهای خرد شده را اضافه کنید و بگذارید مرغ بپزد.
فلفل دلمه ای ها را خلالی خرد، آب مرغ را جدا کنید و برنج و فلفل دلمه ای ها را بگذارید تا با آب مرغ بپزند.
بعد از این که با شعله زیاد آب برنج تان تبخیر شد، مقداری کره یا روغن اضافه کنید.
دمکنی را بگذارید و اجازه دهید پلو دم بکشد.
پس از این که پلو و فلفل ها پخت می توانید آن را با فیله های پخته شده سرو کنید.
اگر خواستید، می توانید فیله ها را با کره تفت دهید.
فلفل دلمه ای سرشار از ویتامین C و A است و اگر به صورت خام مصرف شود به کاهش و کنترل وزن، تنظیم فشار خون، کاهش کلسترول و درمان کمبود آهن کمک خواهد کرد.

http://www.banounews.ir/fa/News/202804/ناهار--پلوی-فلفل-دلمه-ای؛-خوش-عطر-و-جدید
بستن   چاپ