میز اردور/ حلوای آرد نخودچی و گردو؛ مغذی و خوشمزه
يکشنبه 31 شهريور 1398 - 20:54:03
|
|
آریا بانو - میز اردور/ حلوای آرد نخودچی و گردو؛ مغذی و خوشمزه ٢٤١ ٠ بیتوته / چی لازم دارم: آرد سفید قنادی 1 لیوان (دسته دار) آرد نخودچی 3 لیوان پودر گردو نصف لیوان 2 لیوان 2 لیوان کره حدودا 250 تا 300 گرم با کنترل بزنید پودر هل یا زنجبیل به مقدار دلخواه چطور بپزم: ابتدا آرد سفید را روی حرارت کم حدود نیم ساعت تفت می دهیم بعد از این مدت آرد نخودچی را روی آرد سفید تفت داده شده الک کرده و حدود 1 ساعت با حرارت ملایم آرد نخوچی را نیز تفت می دهیم بعد از اینکه آردمان سبک شد و بوی آن بلند شد؛ آن را از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم زمین تا آردمان سرد شود بعد از اینکه کامل سرد شد پودر قند را، روی آردمان الک می کنیم و مخلوط می کنیم بعد کره را آب کرده در دو مرحله به حلوامان اضافه می کنیم همراه پودر هل یا زنجبیل مان و پودر گردو را هم اضافه کرده و با دست قشنگ حلوا را مخلوط می کنیم. می توانید داخل سینی مقداری دارچین الک کنید و حلوا را روی آن صاف کنید و به شکل مربع ببرید، من داخل قالب سیلیکونی ریختم و آن را صاف کردم و نیم ساعت گذاشتم فریزر بعد آن را از قالب در آوردم.
http://www.banounews.ir/fa/News/203711/میز-اردور--حلوای-آرد-نخودچی-و-گردو؛-مغذی-و-خوشمزه
|