آریا بانو
خاصيت شربت خرما در مبارزه با عفونت
سه شنبه 26 خرداد 1394 - 2:28:15 PM
مهر
fiogf49gjkf0d
محققان مي گويند شربت گرفته شده از خرما خواص ضدباکتريايي دارد و مي تواند با بسياري از باکتري هاي بيماري زا مانند استافيلوکک طلايي و اشرشيا کولي و انتروکک و پسودومونا مقابله کند.

به گفته محققان ترکيبات فنولي موجود در خرما که در شيره آن هم موجود است موجب اين اثر ضد ميکروبي مي شود. آنها نشان داده اند که وجود شيره خرما در محيط کشت ميکروب هاي بيماري زا که نام آنها ذکر شد مي تواند در عرض شش ساعت رشد آنها را متوقف و مهار کند و اين بيش از سرعت تاثير عسل بر ميکروب ها است.

به عقيده محققان مصرف خرما يا شيره آن مي تواند به علت داشتن خواص ضدباکتريايي تاثيرات مفيدي داشته باشد که از اين نظر هم رديف يا حتي بهتر از عسل است.


http://www.banounews.ir/fa/News/2077/خاصيت-شربت-خرما-در-مبارزه-با-عفونت
بستن   چاپ