بانو نیوز - طرز تهیه: یک بسته
ژله انار را در یک لیوان آب جوش حل کرده و روی حرارت آب جوش قرار دهید تا کاملا شفاف شود. سپس یک لیوان آب سرد را به آن اضافه کنید و دانه های انار را داخل
ژله ریخته و کاملا مخلوط کنید. مقداری از این مخلوط را داخل قابل بریزید و داخل یخچال بگذارید تا ببندد.
ژله آلوورا را در یک لیوان آب جوش حل کرده و روی حرارت قرار دهید تا کاملا شفاف شود. سپس در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود. یک لیوان
شیر کم چرب را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. قالب را از یخچال بیرون آورد و مقداری از مخلوط
ژله آلوورا و
شیر را روی آن بریزید و مجددا داخل یخچال بگذارید تا ببندد.
این مراحل را چندین مرتبه به دلخواه تکرار می کنیم تا یک
دسر چند لایه داشته باشیم.