بانو نیوز -
ناگت سبزیجات غذای مخصوص گیاهخواران
مواد لازم برای ناگت سبزیجات (4 – 2 نفر) :
پوره سیب زمینی | یک و نیم پیمانه |
پودر سوخاری | نصف پیمانه |
اسفناج پخته و خرد شده | یک سوم پیمانه |
روغن سرخ کردنی | به مقدار لازم |
نمک | یک چهارم قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه ناگت سبزیجات :
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید. درون ظرف مخصوص پخت، لایه ای از فویل آلومینیومی قرار داده، روی آن را کمی
روغن اسپری کرده و کنار بگذارید.
درون یک بشقاب با استفاده از یک چنگال، پودر سوخاری را با یک چهارم قاشق چای خوری نمک خوب مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.
درون کاسه ای متوسط،
سیب زمینی و اسفناج را با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید سپس با دست از مخلوط به اندازه یک لقمه، یک لقمه برداشته و آن ها را به شکل توپ درآورده سپس درون مخلوط پودر سوخاری و نمک بغلطانید.
ناگت ها را به ظرفی که از قبل آماده کرده اید منتقل کرده و کمی آن ها را به
روغن آغشته کنید. سپس به مدت 10 دقیقه آن ها را بپزید.
منبع : bartarinha.ir