بانو نیوز - طرز تهیه: برای تهیه آب هندوانه باید گوشت هندوانه را با میکسر بزنید تا یکدست شود سپس از صافی رد کنید تا آب هندوانه بدست بیاید ؛ پودر نشاسته را با مقداری آب هندوانه مخلوط کنید و پس از اینکه خوب حل شد به بقیه آب هندوانه اضافه نمایید ، شکر ، چوب دارچین و اسانس وانیل را نیز به آب هندوانه اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و با همزن 15 – 20 دقیقه مخلوط را هم بزنید تا کمی غلیظ شود سپس چوب دارچین را خارج کنید ، لیوان های سرو
دسر را با آب مرطوب کنید سپس داخل لیوان ها را با
دسر پر کنید و حداقل به مدت 10
ساعت داخل یخچال قرار دهید تا
دسر خودش را بگیرد و سفت شود سپس با پودر پسته و یا هر چیزی که
دوست دارید تزیین و سرو کنید.