بانو نیوز - طرز تهیه:
پیاز و سیرها را ریز خرد کنید ، داخل قابلمه مقداری
روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ،
پیاز و سیر خرد شده ، نمک و فلفل را به
روغن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند ( در صورت تمایل مقداری هم زردچوبه اضافه کنید ).
گوشت را به تکه های کوچک خرد کنید و به مواد اضافه نمایید ، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس 2 لیوان اب اضافه کنید ، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و به مدت 1
ساعت اجازه دهید گوشت بپزد.
پس از 1
ساعت که گوشت کمی نرم شد گوجه فرنگی های خرد شده ، رب گوجه فرنگی ، 1 لیوان آب و مقداری آبلیمو اضافه کنید.
لوبیاها را تمیز کنید و به تکه های دلخواه خرد نمایید ، لوبیاهای خرد شده را در مقداری
روغن 2 دقیقه تفت دهید و به خوراک اضافه کنید ( برای طعم بهتر لوبیا و جلوگیری از له شدن لوبیا تفت دادن لازم است ) ، در قابلمه را بگذارید و 1
ساعت دیگر اجازه دهید خوراک بجوشد و جا بیفتد سپس بهمراه نان سرو کنید.
نکته ها: میتوانید مقدار گوشت و لوبیا را در این خوراک کم و زیاد کنید ، استفاده از گوجه فرنگی سلیقه ای میباشد.