آریا بانو
طرز تهیه برگر فرانسوی
يکشنبه 19 آذر 1396 - 2:03:47 AM
بیتوته - آشپزی
بانو نیوز -
طرز تهیه برگر فرانسوی,نحوه پخت برگر فرانسوی
نحوه پخت برگر فرانسوی
مواد لازم برای 4 نفر برای برگر فرانسوی :
آب پیاز 50 گرم
سس کچاپ 50 گرم
خردل یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
سیر ساطوری کرده یک حبه
راسته و فیله گوساله (چرخ کرده) 500 گرم
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
نان همبرگر 4 عدد
کاهو و گوجه فرنگی به میزان لازم
پنیر گودا 4 ورق
پیاز حلقه ای تفت داده 1 عدد کوچک
ریحان یک دسته کوچک
سیب زمینی سرخ کرده به میزان لازم

طرز تهیه برگر فرانسوی :
آب پیاز، سس‌ها،‌ نمک، فلفل و سیر را با یکدیگر مخلوط کرده و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید.
آن گاه بار دیگر گوشت را با دنده ریزتر چرخ کنید تا کاملاً یکدست شود.
حالا گوشت را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس هر بار قدری از گوشت را برداشته، در دست فرم دهید و در تابه مناسبی با روغن سرخ کنید.
سپس نان ها را باز کنید و به ترتیب کاهو، گوجه، برگر سرخ کرده، پنیر گودا، پیاز و ریحان را بچینید و در صورت تمایل با سیب‌زمینی و ریحان بیارائید.
منبع : shooroshirin.ir


http://www.banounews.ir/fa/News/26248/طرز-تهیه-برگر-فرانسوی
بستن   چاپ