آریا بانو
طرز تهیه سوپ سفید، پرطرفدارترین سوپ‌ مجلسی
چهارشنبه 22 آذر 1396 - 9:14:43 AM
بیتوته - آشپزی
بانو نیوز -
سوپ سفید مجلسی,طرز تهیه سوپ سفید
نحوه پخت سوپ سفید
سوپ سفید یا سوپ جو، از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین سوپ هاست. این سوپ ها معمولا سوپ های مجلسی، غلیظ و به اصطلاح پروپیمان هستند.
سوپ سفید هم از این قاعده مستثنا نیست. این خوراک می تواند به همراه نان به عنوان یک غذای اصلی مقوی و لذیذ سرو ‌شود.
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
جو پرک 100 گرم، خیسانده
هویج متوسط رنده‌ شده یک عدد
كتف مرغ آبپز 4 تا 6 عدد
آب مرغ 3 پیمانه
کره 60 گرم
آرد سفید 3 قاشق غذاخوری
شیر نیم لیتر
خامه 100 میلی لیتر
جعفری ساطوری یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سوپ سفید :
جو را آبكش كرده و همراه یک لیتر آب جوش روی شعله ملایم 10 دقیقه بپزید. هویج و آب مرغ را اضافه كرده و پخت سوپ را 20 دقیقه دیگر ادامه دهید تا هویج نرم شود.
كره را روی شعله متوسط در یک قابلمه كوچک آب كنید. هنگامی كه كره شفاف شد، آرد را اضافه كرده و مخلوط كنید. پس از یک دقیقه شیر را اضافه كرده و دائم هم بزنید تا غلیظ شده و سس آماده شود.
گوشت مرغ را از استخوان جدا كرده و همراه سس سفید به سوپ اضافه كنید. اگر غلظت سوپ زیاد بود، كمی آب جوش اضافه كنید. نمک و فلفل سوپ را اندازه كرده و خامه را اضافه كنید. یكی، دو دقیقه قبل از سرو جعفری را اضافه كنید تا نپزد و رنگش عوض نشود.
نکاتی برای پخت سوپ سفید مجلسی :
• به جای آب مرغ از آب گوشت یا سبزیجات هم می توانید استفاده كنید.
• به جای شیر، سس را با آب مرغ یا گوشت می توانید تهیه كنید، طعم سوپ متفاوت می شود و اسمش دیگر سوپ سفید نیست.
• جو پرک را زیاد نپزید چون در سوپ له می‌‌شود.
• اگر كمی پیاز را تفت داده و اول كار به سوپ اضافه كنید، سوپ پرمایه تر می شود.
منبع : مجله آشپزی ایده آل - bartarinha.ir


http://www.banounews.ir/fa/News/26511/طرز-تهیه-سوپ-سفید،-پرطرفدارترین-سوپ‌-مجلسی
بستن   چاپ