بانو نیوز - طرز تهیه: نصف بادام ، پودر نارگیل ، جو پرک و نمک را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود ؛ در ادامه
شیر یا خامه و خرما های بدون
پوست و هسته را اضافه و خوب مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید.
داخل ظرف یا قالب را چرب کنید و خمیری که آماده کرده اید را داخل قالب بریزید و با فشار پشت قاشق خوب فشرده کنید ، باقی مانده بادام و
شکلات رنده شده را روی مواد بریزید و پخش کنید.
روغن مایع یا نارگیل را گرم کنید سپس پودر کاکائو و عسل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید ، کرم شکلاتی را روی مواد بریزید، قالب را 1 – 2
ساعت داخل فریزر استراحت دهید تا خوب سرد و سفت شود سپس برش بزنید و سرو کنید.
نکته: این
دسر تا 1 ماه در فریزر قابل نگهداری است ، میتوانید به جای بادام از گردو ، پسته و … نیز استفاده کنید.